Maciejewscy, Poszukuje informacji

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

bosmanek12

Maciejewscy, Poszukuje informacji

Post autor: bosmanek12 »

Temat: "Poszukuje informacji Maciejewscy"

WITAM WSZYSTKICH
POSZUKUJE INFORMACIJ O RODZINACH MACIEJEWSCY ZIELIŃSCY WEKWEJT Z OKOLIC MĄKOSZYNA BYCZA ORLE GŁUSZYNEK BYŁBYM BARDZO WDZIECZNY ZA JAKIE KOLWIEK INFORMACJE
witam
poszukuje informacij o rodzinie MACIEJEWSKICH WEKWEJT I ZIELIŃSKICH OKOLICE MĄKOSZYNA BYCZA GŁUSZYNEK
Awatar użytkownika
Łucja

Sympatyk

Poszukuje informacji Maciejewscy

Post autor: Łucja »

bosmanek12

Poszukuje informacji Maciejewscy

Post autor: bosmanek12 »

WIELKIE DZIEKI ZA PODPOWIEDZ WIEM TEZ TYLE ZE MOJ PRADZIAD IGNACY MACIEJEWSKI URODZIŁ SIE 29.06.1979 W KOLONI GŁUSZYNEK A JEGO RODZICE JAN MACIEJEWSKI I DOROTA WEKWEJT ZAMIESZKALI JÓZEFOWIE POD 13 PARAFIA ŚWIERCZYN I DALEJ UTKNOŁEM W MIEJSCU BO NIE MOGE ZNALEZ ICH PRZODKÓW
witam
poszukuje informacij o rodzinie MACIEJEWSKICH WEKWEJT I ZIELIŃSKICH OKOLICE MĄKOSZYNA BYCZA GŁUSZYNEK
Awatar użytkownika
maria.j.nie

Administrator
Nowicjusz
Podziękował: 1 time
Otrzymał podziękowania: 1 time

Post autor: maria.j.nie »

Uprzejmie proszę, nie używać klawisza „Caps Lock” wpisując część lub całą treść wypowiedzi wielkimi (DUŻYMI) literami.

PISANIE DUŻYMI LITERAMI traktowane jest powszechnie w komunikacji za pośrednictwem Internetu jako krzyk, a krzyczeć nie ma potrzeby.

Ponadto proszę też zmienić wpis w sygnaturze "Podpis" [Sygnatura, „Podpis” umożliwia dodawanie podpisu pod wypowiedzią wysłaną na Forum, jeżeli każdorazowe podpisywanie posta jest kłopotliwe ]

Proszę nie zapominać o podpisywaniu wysyłanych wypowiedzi/ posta, chociaż imieniem będzie nam miło... :wink:

Pozdrawiam serdecznie Maria
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”