Nazwisko: Ornoch
Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=4543&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
Zbigniew_Szewczyk
ążce Ubezpieczalni ( kasa Chorych)mam wpisy ze stycznia 1944roku Dr.Zofii Ornoch ,wizyty domowe u dziecka.Włochy pod Warszawą.Szczegóły na żądanie.Pozdrowienia Zbigniew Szewczyk
-
Zbigniew_Szewczyk
ążce Ubezpieczalni ( kasa Chorych)mam wpisy ze stycznia 1944roku Dr.Zofii Ornoch ,wizyty domowe u dziecka.Włochy pod Warszawą.Szczegóły na żądanie.Pozdrowienia Zbigniew Szewczyk
-
Zbigniew_Szewczyk
Re: Nazwisko: Ornoch
Witam,Zbigniew_Szewczyk pisze:ążce Ubezpieczalni ( kasa Chorych)mam wpisy ze stycznia 1944roku Dr.Zofii Ornoch ,wizyty domowe u dziecka.Włochy pod Warszawą.Szczegóły na żądanie.Pozdrowienia Zbigniew Szewczyk
Panie Zbigniewie,
Bardzo proszę o informację, czy są tam jakieś wpisy zawierające nazwisko Lewandowski lub Lewandowska? Bardzo proszę o informację.
Dr.Zofia Ornoch była lekarzem we Włochach, jej podpis jest na akcie zgonu mojego prapradziadka Marcina Lewandowskiego z 06.1936 r.
W roku 1944 na pewno odwiedzała moją rodzinę, w tym czasie również zmarło dziecko w tej rodzinie - mój dziadek-wujek w wieku niemowlęcym.
Bardzo proszę o informację
Pozdrawiam
Piotr Kocimski