Potwierdzenie zgodności profili na MyHeritage

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Bett

Sympatyk

Post autor: Bett »

Witajcie
Co dzieje się przy potwierdzeniu zgodności profili na MyHeritage? Dostanę dostęp do innego Drzewa? Ktoś dostanie do mojego? Stracę kontrolę nad potwierdzonymi profilami?
Lucyna
pawel.dyda

Członek PTG
Adept

Post autor: pawel.dyda »

Nie za wiele się dzieje. Są potwierdzone, i ewentualnie możesz przekopiować szczegóły z tego drugiego profilu. Dostęp do drzewa dostaniesz, gdy ta druga osoba zaprosi Cię do drzewa, możesz także kliknąć przycisk "Dołącz" po odwiedzeniu jej drzewa.

Kontroli nad profilami i osobami, które mają dostęp do Twojego drzewa nie tracisz nigdy. To nadal będą dwa odrębne drzewa, co ma swoje plusy i minusy. Bardzo utrudniona jest w tym nieszczęsnym MyHeritage synchronizacja między drzewami, a co za tym idzie współpraca między administratorami poszczególnych drzew.

Mam nadzieję że trochę rozjaśniłem,
Paweł.
Pozdrawiam,
Paweł.
Sawicki_Julian

Sympatyk

Post autor: Sawicki_Julian »

Witam, do powyższych podpowiedzi dodam że można z kilkoma pasującymi danymi zaprosić nieznajomego do swojego drzewka, wtedy jest wymian podglądów za obustronną zgodą, można w ten sposób trafić na rodzinę z podobnym drzewkiem ; pozdrawiam - Julian
Bett

Sympatyk

Post autor: Bett »

Dziękuję.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”