Archiwum Państwowe w Płocku - indeksacja
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Wiktor_Witek

Dzień dobry,
Piotrku, kiedy zakończę indeksację Imielnicy chciałem zgłosić gotowość do zindeksowania par. Gradzanowo (Kościelne) 1825-1835. Tzn. oczywiście wówczas, gdy będzie taka możliwość, ale chciałem za wczasu "zaklepać";-)
Serdeczne pozdrowienia
Wiktor
Piotrku, kiedy zakończę indeksację Imielnicy chciałem zgłosić gotowość do zindeksowania par. Gradzanowo (Kościelne) 1825-1835. Tzn. oczywiście wówczas, gdy będzie taka możliwość, ale chciałem za wczasu "zaklepać";-)
Serdeczne pozdrowienia
Wiktor
Piotr Wolski x Zuzanna Smardzewska ok. 1770 [tylko chrzest 1 syna Warszawa, św. Jan 1776 księgi brak!;-)]. Bogumił (Gottlieb) Stenzel z par. Gradzanowo x Dorota Abram (Abraham) ślub 1827-28 północne Mazowsze?
-
Piotr_Romanowski

-
Wiktor_Witek

-
Piotr_Romanowski

Posiadam sfotografowane sumariusze UMZ parafii Jeżewo z lat 1826-1890
Zapraszam chętnych do indeksacji
Zapraszam chętnych do indeksacji
Ostatnio zmieniony pn 17 cze 2013, 00:18 przez Piotr_Romanowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piotr_Romanowski

czyszczenie anty-UBeckie
Ostatnio zmieniony wt 30 maja 2017, 18:49 przez Emkael, łącznie zmieniany 1 raz.
parafia Słupia i Drobin
Zgłaszam się do indeksacji parafii Słupia i brakujących lat z parafii Drobin (1826-62).
Pozdrawiam
Ania
Pozdrawiam
Ania
parafia Słupia i Drobin
Aniu!
Też mnie interesuje Drobin w szczególności okolice 1849 roku, więc jakby udało Ci się od kogoś dostać te skany/zdjęcia to chętnie pomogę...
Też mnie interesuje Drobin w szczególności okolice 1849 roku, więc jakby udało Ci się od kogoś dostać te skany/zdjęcia to chętnie pomogę...
-
Piotr_Romanowski

parafia Słupia i Drobin
Witam
Po urlopie (poniedziałek) zobaczę co jest w inwentarzu i dam znać osobom zainteresowanym.
Aniu podaj na pw swojego maila to w niedzielę prześlę ci Słupię bo mam zdjęcia na dysku.
Goleszyn został przesłany ale nie wszystko natomiast z Kurowa przesłałem 50 lat małżeństw a U i Z w trakcie weryfikacji
Po urlopie (poniedziałek) zobaczę co jest w inwentarzu i dam znać osobom zainteresowanym.
Aniu podaj na pw swojego maila to w niedzielę prześlę ci Słupię bo mam zdjęcia na dysku.
Goleszyn został przesłany ale nie wszystko natomiast z Kurowa przesłałem 50 lat małżeństw a U i Z w trakcie weryfikacji
- Dziejka_Renata

parafia Słupia i Drobin
witam,
chciałabym wiedzieć gdzie mogę znaleźć skany zdigitalizowanych materiałów z AP Płock??
chciałabym wiedzieć gdzie mogę znaleźć skany zdigitalizowanych materiałów z AP Płock??
pozdrawiam
Renata
Renata
- Dziejka_Renata