Witam
Poszukuję wszelkich informacji dotyczących moich przodków. Małżeństwo Stefański (mąż) Kujawa (małżonka) prawdopodobnie ze wsi Wykowo powiat Słupno koło Płocka. Jeden z ich synów urodził się w 1876 roku. Prawdopodobnie Stefański był flisakiem, który osiedlił się w Wykowie. Nie mam doświadczenia w poszukiwaniach zatem będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje dotyczące ww osób bądź sugestie gdzie takowych szukać
serdecznie pozdrawiam
Stefański oraz Kujawa z Wykowa
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
stefanski123456789
- Zawada_Cezary

Witam,
Moi przodkowie pochodzili z Wykowa. Badając ASC parafii Słupno,często natrafiałem na te nazwiska.
Wysłałem Panu wiadaomość.
Pozdrawiam
Cezary
Moi przodkowie pochodzili z Wykowa. Badając ASC parafii Słupno,często natrafiałem na te nazwiska.
Wysłałem Panu wiadaomość.
Pozdrawiam
Cezary
Cezary
Moje regiony: Mazowsze, Kielecczyzna, Małopolska, Pomorze;
Moje rody: Zawada, Płatos, Górnicz, Swaczyk, Torbicki, Borowski, Chorębiewski, Zarzycki;
Moje rody: Zawada, Płatos, Górnicz, Swaczyk, Torbicki, Borowski, Chorębiewski, Zarzycki;
-
stefanski123456789
Witam
Panie Cezary bardzo dziękuję za informację. Faktycznie, Stefańscy potem osiedlili się w Słupnie (chodź są tam także inni niespokrewnieni) Na PW nic nie dostałem. Gdyby był Pan tak uprzejmy to podaję mejl: piotrek_janek@interia.eu
Panie Cezary bardzo dziękuję za informację. Faktycznie, Stefańscy potem osiedlili się w Słupnie (chodź są tam także inni niespokrewnieni) Na PW nic nie dostałem. Gdyby był Pan tak uprzejmy to podaję mejl: piotrek_janek@interia.eu
- Zawada_Cezary

wysłałem na pw w południe, musi być Pan zalogowany wtedy Pan ją zobaczy. Ja widzę status tej wiadomości jako nieprzeczytana 
Cezary
-
stefanski123456789
Oczywiście że jestem zalogowany
Napiszę do admina może uda mu się znaleźć przyczynę. Pozdrawiam i życzę doobrego dnia