Kto pyta nie błądzi
Teraz nie wiem nic na temat systemu udostępniania za punkty, więc pytam - ile trzeba mieć punktów, aby mieć wgląd chociażby w censusy z 1920 ?
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen

Szczerze?Marynicz_Marcin pisze:Teraz nie wiem nic na temat systemu udostępniania za punkty, więc pytam - ile trzeba mieć punktów, aby mieć wgląd chociażby w censusy z 1920 ?

Moze podzielisz sie z nami iloscia swoich punktow?Marynicz_Marcin pisze:Czyli w dalszym ciągu nie wiadomo, czym spowodowany jest brak dostępu do skanów

Sam sobie odpowiedziales na pytanie, czym spowodowany jest brak twojego dostepu do skanow.Marynicz_Marcin pisze:Na tą chwilę mam 2382 punktów.
To, że pytałem, gdzie można zobaczyć stan konta, nie oznacza, że punktów mam mało. Nigdy mnie to nie interesowało i tyle w temacie.

Darku,dpawlak pisze:Możecie powiedzieć jakiego zasobu (podać link) nie da się oglądać bez limitu punktów i jakiego nie da się bez punktów wyrobionych w ostatnim kwartale?
Chętnie sprawdzę, punktów mam dobrze ponad 10 tysięcy ale w tym roku nie robiłem nic, zero. Censusy z 1920 np. mi się otwierają.

https://familysearch.org/pal:/MM9.3.1/T ... :982376944Kegero pisze:No właśnie, censusów. Ale akt małżeństwa z 1911 dorwałam... to jak to jest?