Poklinkowski Józef i Katarzyna - Więcbork woj. kuj. - pom.

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Jan64

Sympatyk

Poklinkowski Józef i Katarzyna - Więcbork woj. kuj. - pom.

Post autor: Jan64 »

Temat:

"POKLINKOWSKI JÓZEF i KATARZYNA - Więcbork woj. kuj. - pom." *

Szukam informacji o JÓZEFIE i KATARZYNIE POKLINKOWSKICH mieszkających kiedyś w Więcborku woj. kujawsko - pomorskie lub ich rodzinie. Nie mam żadnych informacji w jakich latach żyli, gdzie zostali pochowani (możliwe że w Więcborku (?)), czy od nich z rodziny ktoś żyje. Za wszelkie informacje będę wdzięczny. Jan64.

* [moderacja - Uprzejmie proszę, nie używać klawisza „Caps Lock” wpisując tytuł Tematu bądź jego fragment.. wielkimi (dużymi) literami. (m.j.n)]
Ostatnio zmieniony pn 26 sie 2013, 10:57 przez Jan64, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Batogowski_Sergij

Sympatyk

JÓZEF i KATARZYNA POKLINKOWSCY - Więcbork woj. kuj. - pom.

Post autor: Batogowski_Sergij »

Niech Pan poda jakieś szczegóły, nazwę wsi w której się orodziły, kiedy na jakiej przestrzeni czasowej tam mieszkali, może ktoś się odezwie.
Danuta59

Sympatyk

Post autor: Danuta59 »

Witam z Więcborka

Przypominam sobie rodzinę Witolda.Oboje z żoną już nie żyją.Jak będę na cmentarzu to postaram się poszukać ich nagrobku może będą jakieś daty.

Pozdrawiam
Danuta
Danuta59

Sympatyk

Post autor: Danuta59 »

Witam

Wiadomość wysłałam na pw

Pozdrawiam
Danuta
Jan64

Sympatyk

Post autor: Jan64 »

B_S : Jeżeli chodzi o miejsce skąd pochodzili to nie wiem. Zawsze jak ich pamiętam kojarzę oboje z Więcborkiem.
Natomiast Danko dziękuję za porcję informacji o rodzinie Poklinkowskich na pw. Na pewno się przydadzą - może w moim Drzewie Genealogicznym. Mam przy okazji pytanie : czy Witold to brat Józefa Poklinkowskiego a może syn ? Bo trudno mi jakoś go gdzieś umiejscowić. Pozdrawiam Jan64.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”