Nie mogę otworzyć

Wzajemna pomoc w problemach natury genealogicznej. Przed wysłaniem zapytania proszę sprawdzić podforum tematyczne : Tłumaczenia metryk: łacina, niemiecki, rosyjski, ukraiński, angielski, francuski ; także tematy : Poszukiwania lub Stronę Główną Forum

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Nie mogę otworzyć

Post autor: jakozak »

Nie mogę otworzyć z Biblioteki Kujawsko-Pomorskiej Zapisków Towarzystwa Naukowego w Toruniu 1930 T.8 nr 7.
Pokazuje mi się napis, że nie mam DjVu.
Mam DjVu - inne pliki otwierają mi się bez problemu.
Czy ktoś z Was może sprawdzić, czy mu się też nie otwiera? A jeśli się otwiera, czy jest duże i czy problemem byłoby wystukanie w wyszukiwarce nazwisko Hadziewicz? I przesłanie mi tego co tam napisane?
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
Warakomski

Sympatyk

Post autor: Warakomski »

Po lewej stronie masz „Opcje wyświetlania” – kliknij w to.
Czasopismo ma 32 str.
http://kpbc.umk.pl/dlibra/docmetadata?i ... ublication
Krzysztof
Awatar użytkownika
jakozak

Sympatyk
Adept

Post autor: jakozak »

Nie otwiera mi się teraz, bo wyskakuje napis, że ta wtyczka jest niebezpieczna. I po angielsku coś napisane. Do zaakceptowania. Boję się, żeby mi się jakaś przeglądarka nie zainstalowała. Już raz miałam problemy z Deltą.
Co robić?

A teraz znowu mam Failed to open :-(

Zaryzykowałam, otworzyłam. Dziękuję Ci Krzysztof
Pozdrowienia. Jola Kozak
Szukam aktów: - zgonu Macieja Podczaskiego ok. 1782 Sandomierz, - chrztu Marianna Opacka c.Stanisława ok.1670, - chrztu Jan Pakielewicz (Panfilowicz) łódzkie ok.1817, - ślubu Podczaskiego z Hadziewiczówną ok. 1720
ODPOWIEDZ

Wróć do „Potrzebuję pomocy”