Napisz mejla do Ewy Szczodruch: evita21 (at) buziaczek.pljad47 pisze:Mam wielie trudnosci z zalogowanien na stronie Kujawsko -Porskiego towarzystwa Genealogiczne odpowiedzialo mi ze wielokrotnie zle sie logowalam i zostalo zablokowane prosze o pomoc co mam dalej robic
Kontakt z Kujawsko-Pomorskie TG
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Jurek_Plieth

- Kontakt:
-
Christian_Orpel

- Kontakt:
-
Christian_Orpel

- Kontakt:
- Ewa_Szczodruch

Witam 
Ostatnio nie śledzę wpisów na PolTG, z wyjątkiem tych dotyczących etymologii nazwiska. Ten reaktywowany wątek odnalazłam dopiero dziś. Na wszystkie otrzymane maile staram się od razu odpowiadać. Podobnie jest z wpisami na priw. Wiadomości dotyczące kłopotów z logowaniem, a te były od zawsze i nie z naszej winy, przekierowuję adminowi stronki. Jeżeli jest adres zwrotny z pewnością nie pozostają one bez odpowiedzi. Jeżeli chodzi o pytania o konkretne osoby - najlepiej zamieszczać je bezpośrednio na stronce i przy pewnej dozie szczęścia, bardzo w genealogii potrzebnego, może ktoś będzie znał poszukiwaną osobę. Kwerend K-PTG nie prowadzi.
Ostatnio nie śledzę wpisów na PolTG, z wyjątkiem tych dotyczących etymologii nazwiska. Ten reaktywowany wątek odnalazłam dopiero dziś. Na wszystkie otrzymane maile staram się od razu odpowiadać. Podobnie jest z wpisami na priw. Wiadomości dotyczące kłopotów z logowaniem, a te były od zawsze i nie z naszej winy, przekierowuję adminowi stronki. Jeżeli jest adres zwrotny z pewnością nie pozostają one bez odpowiedzi. Jeżeli chodzi o pytania o konkretne osoby - najlepiej zamieszczać je bezpośrednio na stronce i przy pewnej dozie szczęścia, bardzo w genealogii potrzebnego, może ktoś będzie znał poszukiwaną osobę. Kwerend K-PTG nie prowadzi.
Pozdrawiam cieplutko, Ewa Szczodruch
Witaj jolaavon!?jolaavon pisze:Poszukuje przodków z rodziny Żendarskich Cyprianka
Może warto dotrzeć do rodziny i zebrać informacje?
Dyrektorem szkoły w Świątkowiźnie jest mgr Mirosława Żendarska:
http://www.bip.fabianki.lo.pl/?cid=16
Pozdrawiam. Bożena.