Nazwisko: Sobieraj

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=2145&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
wiola.bekarciak

Sympatyk

Post autor: wiola.bekarciak »

Moim dziadkiem ze strony mamy był Józef Sobieraj ,zamieszkały w Stępowie gmina Rypin,woj. kujawsko-pomorskie.Wiem że z dziadka strony mieszkał w USA.
mateusz1010

Sympatyk

Post autor: mateusz1010 »

Moja praprababka Marianna była z d. Sobieraj, pochodziła z Częstochowy, nie wiem czy jej rodzice też tj. Paweł i Łucja z d. Kazimierczak. Pozdrawiam
Stedi

Post autor: Stedi »

Mój pradziadek Sobieraj z wioski Sobiałkowo koło Rawicza.
Jego córka a moja babcia to Helena Stodulska z domu Sobieraj.
Przed II wojną światową pradziadek wyjechał do Francji za pracą.
Nie znam jego daty urodzenia, wyjazdu do Francji, miejsca pobytu oraz daty śmierci i pochówku :(
Jestem na etapie poszukiwania śladu po pradziadku...
Maryla_Celmer

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Maryla_Celmer »

Mam sporo informacji o Sobierajach z Krasnosielca k/ Makowa Maz. Moj adres marylaclmr5@gmail.com
Awatar użytkownika
valdeq

Sympatyk
Adept
Kontakt:

Post autor: valdeq »

Ja mam w drzewie od strony żony Sobierajów (Sobieray, Sobieroy, Sobiray) z Zabrza od końca XVIII wieku, więcej na priv
Poszukuję Pietrzaków (miejscowości Rybie, Czermno, Tytusin) Białowąsów (Fusów, Łuczyce) Smolarków (Wola Wiązowa, Wielgie, Słajszewo, Ciekocino) Orłów, Bukowców, Matrasów, Pajorów (Kamionka Mała) i Antoszów (Zaborów)
Bryś_Martyna

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Bryś_Martyna »

Moja pra...babcia Jadwiga z Sobierajów, w latach 30.XX XIXw. wyszła za Wojciecha Tarnowskiego, obydwoje z Turowa, par. Chotów.
Pozdrawiam
Martyna

http://zytniowjelonki.blogspot.com/
Szukam aktu małżeństwa Andrzeja Brysia z Dorotą Michniewską/Kubacką/Mrówką, 1829-1831.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”