Podajesz to za Radiem Erewan?Worwąg_Sławomir pisze:Nawet konto LDS nie pozwala na dostęp do diecezji tarnowskiej.
Moje oczy widzialy co innego w Centrum...
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech, adamgen

Najpewniej radio Gehenna!Mirek.Kozak pisze:W sobote misjonariusz sciagnal dla mnie 6 skanow z diecezji tarnowskiej, z parafii ktorej nie bylo na mojej liscie dostepu.
Zrobil to na moich oczach!
Wiec raczej Erewan.

Przeciwnie. Doskonale wiem co mówię. Nie mówię, że żadne konto LDS nie daje takich uprawnień, ale zwykłe konto przeciętnego mormona, który nie indeksuje. Ma możliwość przeglądania np Ukrainy, ale dostępu do diecezji tarnowskiej nie ma. Więc może faktycznie jest to powiązane z nabiciem licznika powyżej 10tys, ale w tym roku.dpawlak pisze:Raczej za "radiem mormon".
Okno logowania do przeglądarki daje możliwość logowania na LDS Account.
Nie wiem dlaczego ale przyjmuje hasło i login takie jak dla zwykłego konta nie informując o nieprawidłowościach. Właśnie sprawdziłem. To że takie logowanie, to nie logowanie na konto LDS Sławek nie wie, bo i skąd.

Sprawdzone - ilość ponad 10.000 punktów nie otwiera skanów z cenzusami ani diecezji tarnowskiej ani innych ogólnie niedostępnych zbiorów. Punkty bardzo świeże.Mirek.Kozak pisze:Miesiac temu byla tutaj mowa o dostepie do censusow:Worwąg_Sławomir pisze:Z ciekawości przysiadłem więc i zrobiłem te 900 punktów, które swego czasu pozwalały na status Premier Member.
http://genealodzy.pl/PNphpBB2-viewtopic ... t-15.phtml
Ani 900 punktow ani prawie 3.000 nie pozwalaly na dostep.
Ilosc ponad 10.000 punktow otwiera skany z censusami.
Inni tez to potwierdzili...
Nie wiem jakie sa limity, ja mam ponad 15.000, z czego ponad 5.000 zrobione w lipcu i sierpniu 2013.

Aby lepiej zrozumiec twoj problem, zamiesc tutaj 2 Printscreeny:Worwąg_Sławomir pisze:Sprawdzone - ilość ponad 10.000 punktów nie otwiera skanów z cenzusami

Nic nie pisałeś o wynikach rozstrzygania - musi być jakiś określony poziom? - jaki? - zresztą póki co nie mam co zamieszczać, bo jeszcze nie rozstrzygnięte.Mirek.Kozak pisze:Aby lepiej zrozumiec twoj problem, zamiesc tutaj 2 Printscreeny:Worwąg_Sławomir pisze:Sprawdzone - ilość ponad 10.000 punktów nie otwiera skanów z cenzusami
- pierwszy z FSI - Moja historia
- drugi z FSI - Wyniki rozstrzygania

Zrobiles 10.000 punktow i nie masz jeszcze rozstrzygniecia???Worwąg_Sławomir pisze:Nic nie pisałeś o wynikach rozstrzygania - musi być jakiś określony poziom? - jaki? - zresztą póki co nie mam co zamieszczać, bo jeszcze nie rozstrzygnięte.