Właśnie przed chwilą celowo zamknąłem FTB, odinstalowałem go i wykasowałem wszystkie dane (pliki przeniosłem w inne miejsce)
Po ponownej instalacji i zsynchronizowaniu nie brakuje mi zadnych danych, a w przypisach nie pojawiają się wspomniane |.
Nie twierdzę, że program jest idealny, jak wspomnaiłem u mnie nie wyświetlały się zdjęcia, ale po prostu u mnie nie występiują opisywane przez Ciebie problemy. Moze to wina błędów systemu na twojej maszynie, albo ilość danych (13000 osób) powoduje błędy w działaniu FTB.
Podaj proszę więcej szczegółów. To, ze wersja online jest ubozsza to wiem. Wydaje mi się jednak, że dane wysłane z komputera na stronę i potem z tej strony pobrane na inny komputer nie będą się niczym różniły.Kuba64 pisze: (...) To co wiem na ten temat to tylko fakt że NIE wszystkie dane drzewa są publikowane on-line. Nie jest to związane z wybraniem opcji publikacji ale bardziej z przedstawieniem zewnętrznym drzewa on-line które jest znacznie "prostsze" niż to zawarte w programie FTB. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym aspektem to opisze szczegóły.
Pozdrawiam,
Kuba
I nie znikają żadne informacje. Nawet te, których w wersji internetowej nie widać.
Być moze zmiany pojawiają się w momencie gdy ktoś edytuje dane w wersji online przez www.
Uboższa wersja online powoduje, że pewne informacje mogą ulec skasowaniu? W takim razie jest to ewidentny błąd oprogramowania.
Ja nigdy nic nie zmieniam, ani nie wprowadzam przez stronę. Może dlatego obce mi są wymienione przez Piotra problemy.
Pozdrawiam
Irek