Zapraszam pana do zabawy. (komentarz)
Moderator: maria.j.nie
- Komentarze

Skomentuj <A HREF="modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=519&ez=2 target=_top">ten artykuł</A> w tym wątku
-
Ostrowski-Jerzy

- Kontakt:
Miło poczytać prawdy w tym artykule wiele !!!!! Jurek
Dawniej w szkole trzeba było CZYTAĆ na głos aby wszyscy słyszeli a nauczycielka poprawiała złą wymowę pisać wypracowania na tematy nie zawsze ciekawe ale to wyrabiało sposób komunikowania sie z innymi i wypowiadania się aby być zrozumianym. terz testy niby coś wiesz tylko traf do odpowiedniej dziurki w mózgu jak masz szczęście to z automatu sypią się żetony hihihi!
Dawniej w szkole trzeba było CZYTAĆ na głos aby wszyscy słyszeli a nauczycielka poprawiała złą wymowę pisać wypracowania na tematy nie zawsze ciekawe ale to wyrabiało sposób komunikowania sie z innymi i wypowiadania się aby być zrozumianym. terz testy niby coś wiesz tylko traf do odpowiedniej dziurki w mózgu jak masz szczęście to z automatu sypią się żetony hihihi!
- Dławichowski

- Kontakt:
Dzień dobry!
Lubię Ciebie Jerzy poczytać.
Krzycho z Koszalina
Lubię Ciebie Jerzy poczytać.
Krzycho z Koszalina
O mnie:
http://www.dlawich.pl/
http://www.dlawich.pl/
-
Piotr_Juszczyk

Interesujący artykuł. Nie zawsze są sukcesy, czasem są podejrzenia. Jednak drzewo stale rośnie. Stale nowe informacje napływają.
-
Laurentius
Witam
Może podobać się innym, bo mnie absolutnie.
Skąd kolega od piwa poznał w autorze genealoga? - nie wiem.
Kolega kolegi zadzwonił do osoby wysoko postawionej co ujawniła prokuratura w tvp, ale że dukał to śledczy nic nie wydedukowali. Czy tak? Ale co z tego wynika?
Wawrzyn
Może podobać się innym, bo mnie absolutnie.
Skąd kolega od piwa poznał w autorze genealoga? - nie wiem.
Kolega kolegi zadzwonił do osoby wysoko postawionej co ujawniła prokuratura w tvp, ale że dukał to śledczy nic nie wydedukowali. Czy tak? Ale co z tego wynika?
Wawrzyn
-
Sroczyński_Włodzimierz

-
Sawicki_Julian

Witam, tu chodzi o to ze są tacy, niby wnuczek który coś tam szuka ( mówi tak przez telefon ) i pod zastaw chce pieniędzy od niby babki, czy dziadka, czyli fałszywy wnuk i nie genealog, o tym pisze Jerzy. Zawsze jakieś pisanie o wszystkim i o niczym daje trochę uśmiechu do nudów w genealogi jaka ostatnio tu panuje, bo nic nikomu się nie podoba - pozdrawiam ; Julian