Międzynarodowy Dzień Tłumaczy
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
- Aftanas_Jerzy

Składam wszystkim tłumaczom udzielającym się na naszym portalu najserdeczniejsze życzenia z okazji przypadającego na dzień dzisiejszy Międzynarodowego Dnia Tłumaczy (pamiątka Sw. Hieronima - patrona tłumaczy).
Serdeczne pozdrowienia
Jerzy Aftanas
Jerzy Aftanas
Przyłączam się, Wasza pomoc jest nieoceniona! Dobra robota za którą należy się pamięć i podziękowania, trzymajcie tak dalej!
pozdrawiam
Artur
Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
Artur
Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
Ja także bardzo dziękuje za życzliwą pomoc i życzę samych dobrych dni
Jola
Jola
Również dziękuję za serdeczną pomoc. Życzę wszystkiego najlepszego, a w szczególności zdrowia.
Pozdrawiam:
Filip
Pozdrawiam:
Filip
Ja również dziękuję wszystkim genealogom-tłumaczom za każdą życzliwą pomoc w kwestii obcojęzycznych tekstów, którą uzyskałem, i przyłączam się do życzeń dla Nich.
Pozdrawiam -
Tadeusz
Pozdrawiam -
Tadeusz
Podziękowanie w Dniu Tłumacza
Z okazji dzisiejszego Święta serdecznie dziękuje takze Bożennie,na Jej pomoc może liczyć kazdy ,jest po prostu niezastąpiona.
pozdrawiam gorąco -Irena z Jarocina
pozdrawiam gorąco -Irena z Jarocina
-
MonikaMaru

-
Witold_Witkowski

-
Witold_Witkowski

Podziękowanie w Dniu Tłumacza
Dołaczam się do podziękowań i serdecznych zyczeń dla wszystkich tłumaczy. Wszystkiego najlepszego