Cmentarz w Kamieńczyku

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Awatar użytkownika
Skrzypczak_Bogumiła

Członek PTG
Legenda

Post autor: Skrzypczak_Bogumiła »

Rafał - chciałabym Cie prosić o zdjęcia grobów z nazwiskami;Cierlica,Stańczak,Kostacińscy,Gajewscy - oczywiście jeżeli nie będzie to zbyt trudne.
Pozdrawiam.
Bogumiła.
---------------------------------------------------------
moje korzenie-parafie mazowieckie; Zambski,Obryte,Szelków,Długosiodło,Niegów,Kamieńczyk,Wyszków,Dzierżenin,Goworowo,Brańszczyk
raf65

Sympatyk
Kontakt:

Post autor: raf65 »

Bogusiu,
trochę to trwało ale dotrzymuję słowa. Znalazłem ale niestety nie wszystkie interesujące Cię nazwiska. W linku https://skydrive.live.com/redir?resid=C ... EWLliiDF7Y ostatnie bodaj 5 fotografii są tymi które Cie interesują.
Są dwie ciekawostki: 1) to nazwisko jedno Gajewska pojawia się w tym samym grobie co osoby z Fedoryczk (jakieś powiązanie rodzinne, a już ktoś prosił mnie bym poszukał osób z nazwiskiem Fedorczyk)
2) to bardzo nietypowe imię na nagrobku CMIL, jako że z fotki ciężko odczytać, a na żywo równie nie prosto, to postanowiłem zapisać
Cmil Gajewski żył lat 19, zm. 18 IX 1940 r.
Pozdrawiam
Rafał.
Awatar użytkownika
Skrzypczak_Bogumiła

Członek PTG
Legenda

Post autor: Skrzypczak_Bogumiła »

Dziękuję bardzo za pamięć.
Pozdrawiam.
Bogumiła.
---------------------------------------------------------
moje korzenie-parafie mazowieckie; Zambski,Obryte,Szelków,Długosiodło,Niegów,Kamieńczyk,Wyszków,Dzierżenin,Goworowo,Brańszczyk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”