Nazwisko: Sekuła

Wątki tworzone przez moduł „Nazwiska ” pozycja „Moje konto - Moje nazwiska” (Poszukuję nazwiska..)

Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Komentarze

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Komentarze »

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=5746&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
TomaszPoznań

Post autor: TomaszPoznań »

Witam ja mam w rodzinie krewnych o nazwisku Sekuła (lubiń, Stężyca i okolice) i chciałem porozmawiać.

Pozdrawiam Tomek
Awatar użytkownika
Herbal_ela

Sympatyk
Ekspert

Post autor: Herbal_ela »

Witam, mnie interesują osoby o nazwisku Sekuła z okolic Wiślicy, z początku XX wieku.

pozdrawiam
Elżbieta
Mączka_Wiesław

Sympatyk

Post autor: Mączka_Wiesław »

Sekułowie byli i chyba są nadal w Królówce koło Nowego Wiśnicza. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a0 ... f89a4.html
Na zdjęciu dowód. Pozdrawiam . Wiesław.
martencja_82

Post autor: martencja_82 »

Witam, w moim drzewie występuje nazwisko Sekuła. Moja 4xprababcia nazywała się Karolina Sekuła (ur. się w 1821r. w Bieli powiat Ostrów Maz. województwo Mazowieckie). Jej mężem był Łukasz Bolesta a rodzicami Maciej Sekuła i Anastazja Polak. Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
UrszulaS

Post autor: UrszulaS »

Dzień dobry . Rodzina babci mojego męża pochodzi z okolic Kociny. Władysława Sekuła ur 1911. Córka Marianny i Tomasza .
Rodzeństwo Czesław, Józef, Adolf i Wacław. Wszyscy mieszkali w Policach. Tam są pochowani. Do Polic przyjechali w Przywdorza ( gmina Wąbrzeźno )
nataliasekula

Re: Nazwisko: Sekuła

Post autor: nataliasekula »

UrszulaS pisze:Dzień dobry . Rodzina babci mojego męża pochodzi z okolic Kociny. Władysława Sekuła ur 1911. Córka Marianny i Tomasza .
Rodzeństwo Czesław, Józef, Adolf i Wacław. Wszyscy mieszkali w Policach. Tam są pochowani. Do Polic przyjechali w Przywdorza ( gmina Wąbrzeźno )
I znalazłaś! Napisałam wiadomość prywatną.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nazwiska”