Nazwisko: Sekuła
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=5746&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
-
TomaszPoznań
Witam ja mam w rodzinie krewnych o nazwisku Sekuła (lubiń, Stężyca i okolice) i chciałem porozmawiać.
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- Herbal_ela

Witam, mnie interesują osoby o nazwisku Sekuła z okolic Wiślicy, z początku XX wieku.
pozdrawiam
Elżbieta
pozdrawiam
Elżbieta
-
Mączka_Wiesław

Sekułowie byli i chyba są nadal w Królówce koło Nowego Wiśnicza. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4a0 ... f89a4.html
Na zdjęciu dowód. Pozdrawiam . Wiesław.
Na zdjęciu dowód. Pozdrawiam . Wiesław.
-
martencja_82
Witam, w moim drzewie występuje nazwisko Sekuła. Moja 4xprababcia nazywała się Karolina Sekuła (ur. się w 1821r. w Bieli powiat Ostrów Maz. województwo Mazowieckie). Jej mężem był Łukasz Bolesta a rodzicami Maciej Sekuła i Anastazja Polak. Pozdrawiam!
Dzień dobry . Rodzina babci mojego męża pochodzi z okolic Kociny. Władysława Sekuła ur 1911. Córka Marianny i Tomasza .
Rodzeństwo Czesław, Józef, Adolf i Wacław. Wszyscy mieszkali w Policach. Tam są pochowani. Do Polic przyjechali w Przywdorza ( gmina Wąbrzeźno )
Rodzeństwo Czesław, Józef, Adolf i Wacław. Wszyscy mieszkali w Policach. Tam są pochowani. Do Polic przyjechali w Przywdorza ( gmina Wąbrzeźno )
-
nataliasekula
Re: Nazwisko: Sekuła
I znalazłaś! Napisałam wiadomość prywatną.UrszulaS pisze:Dzień dobry . Rodzina babci mojego męża pochodzi z okolic Kociny. Władysława Sekuła ur 1911. Córka Marianny i Tomasza .