Maj/e/owicz,Lizak,Świąder,Majkut,Pytel z Grodziska Górnego

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

tfxhospod

Sympatyk
Nowicjusz

Maj/e/owicz,Lizak,Świąder,Majkut,Pytel z Grodziska Górnego

Post autor: tfxhospod »

T: "Szukam przodków w Grodzisku Górnym"

Dobry wieczór. Masz wszystko było bardzo pomocne dla mnie , zanim w moich badaniach z Hospod rodziny. Mam nadzieję , że ktoś może udzielić pomocy w moim poszukiwaniu innych przodków z Grodzisko Górne .

Szukam żony i rodziców Sebastiana Majowicz / Majewicz . Urodził się około 1795 roku i był ojcem Anny, która wyszła za mąż za Franciszka Hospod .

Szukam rodziców Jan Lizak , który urodził się około 1798 . Byłmąż Marianny Świąder . Byłojcem Tomasz Lizak , Zofia Lizak ( który ożenił Sebastian Hospod ) , Małgorzata Lizak i Marianna Lizak . Zmarł 13 listopada 1879 roku.

Szukam żony i rodziców Marcina Świąder , urodzony około 1780 roku, i był ojcem Marianny Świąder , który poślubił Jan Lizak .

Szukam rodziców Antoni Majkuta , który urodził się około 1800 roku. Byłmężem Magdaleny Pytel . Byłojcem Marcin i Sebastian Majkut . Był żonaty sekund do Rozalii Antosz .

Ja również poszukuje dla rodziców Magdalena Pytel , wymienione powyżej , który ożenił się z Antonim Majkuta .

Szukam rodziców Andrzeja Wróbla , który urodził się około roku 1810. Byłmężem Anny Szlanda . Byłojcem Katarzyna Wróbel , która poślubiła Marcina Majkut .

Wreszcie , szukam żony i rodziców Wojciecha Szlanda / Ślanda , urodzony około 1785 , i był ojcem Anny Szlanda / Ślanda która poślubiła Andrzeja Wróbla .

Próbowałem szukać informacji , ale nie byłem w stanie znaleźć niczego . Chciałbym bardzo wdzięczni za każdą pomoc , czy ktoś badał te zapisy . Byłbym wdzięczny, gdyby można było zamieszczać informacji tutaj , lub wysłać e -mail do mnie na tfxhospod[at]gmail.com . Dziękuję bardzo !

* temat zmieniony przez moderatora
ewalizak

Post autor: ewalizak »

Witam, mój tato Edward Lizak syn Bartłomieja urodził się w Hrubieszowie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”