Przyjemski/a,Kasprolewicz -Pyzdry, Szymanowice, Zagórów

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Górski_Jarosław

Sympatyk

Przyjemski/a,Kasprolewicz -Pyzdry, Szymanowice, Zagórów

Post autor: Górski_Jarosław »

Witam!

Zamieszczam ogłoszenie w imieniu mojego znajomego z Wrześni. Poszukuję informacji o wymienionych osobach i ich krewnych:
Stanisława (Kasprolewicz) i Stefan Przyjemski (ur. 1900), ślub - styczeń 1924 r. najprawdopodobniej w Pyzdrach.
Rodzice Stefana Przyjemskiego:
Marianna i Ignac (y) Przyjemski, brak informacji o dacie urodzin Ignaca, Marianna urodziła się 07.09.1863 r., zmarła 22.06.1949 r.
Wiem, że Przyjemscy mieszkali w miejscowościach: Pyzdry, Zagórów i Szymanowice - Wielkopolska.

Pozdrawiam
Jarek
rogacki_marek

Sympatyk

Przyjemski / a, Kasprolewicz - Pyzdry, Szymanowice, Zagórów

Post autor: rogacki_marek »

Witam. Oczekuję na mikrofilmy parafii Szymanowice z lat 1900-1860. Robię to po raz pierwszy,więc nie wiem jak to wypadnie. Postaram się zwrócić uwagą na te nazwiska. Nazwiska zanotowałem. Mój debiut będzie u mormonów we Wrocławiu. Postaram się poinformować o przebiegu kwerendy. Pozdrawiam Marek Rogacki
Górski_Jarosław

Sympatyk

Post autor: Górski_Jarosław »

Dzięki :-)

Pozdrawiam
Jarek
rogacki_marek

Sympatyk

Post autor: rogacki_marek »

Witam.
Udalo mi się do tej pory przejrzeć pięć rolek ,głownie dot. urodzin i trochę małżeństw. Proszę o kontakt na priv. Trafiłem na parę dokumentów ,nazwisko Przyjemski. Pozdrawiam. Marek . marek.rogacki@wp.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”