Cierno, Tyniec powiat Jędrzejów
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
Cierno, Tyniec powiat Jędrzejów
Witam- proszę o kontakt kogoś z rodziny Malinowskich mieszkających w miejscowości Cierno lub Tyniec powiat jędrzejowski- najlepiej na e-mail wojtek273@op.pl - pozdrawiam
Re: Cierno, Tyniec powiat Jędrzejów
marek14 pisze:Witam- proszę o kontakt kogoś z rodziny Malinowskich mieszkających w miejscowości Cierno, Caców, Węgleszyn lub Tyniec powiat jędrzejowski- najlepiej na e-mail wojtek273@op.pl - pozdrawiam
W takich przypadkach, szukasz żyjących jak rozumiem, polecam telefon do sołtysa, np.:
Sołtys
0 (0)
Tel: 41 387 98 06
28-362 Caców, 6, woj. świętokrzyskie
A tak przy okazji, w niedalekim Warzynie wyszła za mąż siostra mojego pradziadka - Marianna Jankowska (po mężu) z domu Wierzycka. Lata 60-te XIX w. ten ślub. Więc jakbyś znał Jankowskich to się polecam. O sołtysie nie pomyślałam, ale w końcu nie muszę mu mówić, że szukam osoby z XIX w.
Łucja
Sołtys
0 (0)
Tel: 41 387 98 06
28-362 Caców, 6, woj. świętokrzyskie
A tak przy okazji, w niedalekim Warzynie wyszła za mąż siostra mojego pradziadka - Marianna Jankowska (po mężu) z domu Wierzycka. Lata 60-te XIX w. ten ślub. Więc jakbyś znał Jankowskich to się polecam. O sołtysie nie pomyślałam, ale w końcu nie muszę mu mówić, że szukam osoby z XIX w.
Łucja