Forgen
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
wiktor_jatkiewicz

- 33szuwarek

Forgen
Od paru tygodni mam problem z Forgen, nie chce mi się włączyć trona, za kazdym razem pokazuje się komunikat: " Forbidden
You don't have permission to access /forum/index.php on this server." Co mam robić ??
Piotr
You don't have permission to access /forum/index.php on this server." Co mam robić ??
Piotr
- 33szuwarek

Forgen
Czy dostaniemy kiedykolwiek odpowiedz dotyczącą Forgen ??
Piotr
Piotr
Re: Forgen
U mnie na Operze i Chrome działa normalnie.33szuwarek pisze:Czy dostaniemy kiedykolwiek odpowiedz dotyczącą Forgen ??
Piotr
Darek Klepka - Busko Zdrój
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
Szukam kontaktu z osobami noszącymi nazwisko Sztefko lub Stefko, oraz Brzezińskich z Gostynina.
- 33szuwarek

Zapewne administrator tego forum zafundował Wam bana na IP.33szuwarek pisze:U mnie wciąż nie działa na Google, Chrom, Operze i Mozilla Firefox. Sprawdzałem na dwóch komputerach. Za każdym razem pokazuje się ten sam tekst: Orbidden .You don't have permission to access /forum/index.php on this server. Już nie wiem co mam zrobić.
Piotr
Forgen
Witam
Od wczoraj nie mam dostępu do strony Forum Genealogiczne Forgen. Czy też macie taki problem?
Pozdrawiam
Basia
Od wczoraj nie mam dostępu do strony Forum Genealogiczne Forgen. Czy też macie taki problem?
Pozdrawiam
Basia
- beatabistram

Witajcie,
nie wiem co bylo, ale juz dziala
pozdrawiam Beata
nie wiem co bylo, ale juz dziala
pozdrawiam Beata
Pozdrawiam Beata.
P.S
Ważne!!! : Proszę edytować pierwszy post i w temacie dopisywać: ok. Dotyczy tylko działu tłumaczeń.
http://www.moremaiorum.pl/odczytywac-ni ... uby-zgony/
P.S
Ważne!!! : Proszę edytować pierwszy post i w temacie dopisywać: ok. Dotyczy tylko działu tłumaczeń.
http://www.moremaiorum.pl/odczytywac-ni ... uby-zgony/