Jan64 pisze:Szanowny Panie !
Na cmentarzu Szczecin - Dąbie jest pochowanych kilka osób z mojej rodziny. Mam do Pana prośbę. Czy mógłby Pan zrobić zdjęcia grobów ? Poniżej podaję dane. Jakby były jakieś "porcelanki" ze zdjęciami to też prosiłbym o zrobienie fotografii :
3. Ryszard Turek 1935 - 1996 = CV / 2 / 10
4. Maria Turek 1937 - 2004 = j.w.
Z góry dziękuję Jan64.
Jan64 zdjęcia wysłane na twój email.Proszę sobie poprawić oznakowanie grobu Adam Aleksander Turek i Helena Turek na B IX /5/5.Literka R jest błędnie zapisana przez Zarząd Cmentarza.
Pozdrawiam
Hanna-Iwona.
Witam Państwa serdecznie i bardzo proszę o zrobienie zdjęcia nagrobka mojego wuja ARKADIUSZA SZUKAŁY na cmentarzu Centralnym nr kwatery 117 , rząd 6 , nr grobu 7 lata 1925 - 2009 tak przy okazji na spacerze pozdrawiam Renata Piotr . Mój emeil : renatap80@interia.pl
Pani Hanno_Iwono !
Ogromne dzięki za otrzymane zdjęcia nagrobków mojego wujostwa i kuzynostwa.
Zdjęcia nagrobków jak i porcelanek są znakomicie wykonane.
Dziękuję również za informację o błędnym oznakowaniu.
Pozdrawiam serdecznie Jan.
Czy mogłabym poprosić o zdjęcia trzech grobów z cmentarza Centralnego w Szczecinie? Będę bardzo wdzięczna. Sama tam nie dotrę, a tylko tak uda mi się rozwiązać zagadkę. Z góry bardzo dziękuję.
Nr kwatery: 20E
Rząd: 7 Nr grobu: 4
Nazwisko: KULWIEC JÓZEF
Nr kwatery: 3A
Rząd: 11 Nr grobu: 3
Nazwisko: KULWIEC JÓZEFA
Nr kwatery: 20C
Rząd: 3 Nr grobu: 4
Nazwisko: KULWIEC KAZIMIERA
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
Na początku marca powinienem być w Szczecinie i oczywiście mogę wykonać zdjęcia. Tylko czy to nie będzie za późno dla Pani?
Pozdrawiam
Daniel
Och, nie. Każdy termin dobry. Nie wiedziałam nic o tych grobach ponad 50 lat, więc miesiąc w tą, czy w tą nie ma znaczenia. Z góry dziekuję.
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
Juz dziekuję za zdjęcia grobów Kulwieciów. Właśnie dostałam i juz mam. Jestem wdzięczna za chęć pomocy.
Pozdrawiam
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Witam , Dziękuję za podjęcie się zrobienia zdjęcia moge poczekać do marca . Podaję dane :DZIARNOWSKA MARIA ur. 1908.04.28 zm.1983.12.12 pochowana Kwatera 65 B ,Rząd 12 ,Nr. grobu 5 pochowane ,w tym grobie są prawdopodobnie trzy osoby .
Następna osoba :Dziarnowska Pelagia ur.1885.12.19 ,zm.1971.01.06 pochowana Kwatera 9 L , rząd 5 , nr.gróbu 3 .
Bardzo mi na tym zależy i mogę poczekać .Pozdrawiam Rysiu