Żałe, parafia św.Anny
Moderatorzy: maria.j.nie, Galinski_Wojciech, adamgen
- Komentarze

Żałe, parafia św.Anny
Ten wątek zawiera informacje na temat <A HREF="modules.php?op=modload&name=Katalog&file=index&req=details&pid=10336&ez=2 target=_top">tej parafii</A>
-
Gość
Żałe, parafia św.Anny
Dzien Dobry. Chciałbym dostać kopie mojego małżeństwa dziadków rekordu. Byli Stanisław Kopczyński i Francziska Gutowska. Pobrali się w Zale w 1884 roku. (LP3 Akt 19). Chciałbym również kopie aktu urodzenia ich dzieci, Helena (Lp19 1885 Akt81), Franciszek (LP 49 1888 Akt 92) i rekord śmierci dla Franciszek (LP3 1889 akt 10) i Stanisława (lp 2 1892 akt 113). Proszę suek6@ptd.net mailowy lub pocztę Susan Kopczynski, 101 Amber Lane, East Stroudsburg, PA 18301 USA. Proszę dać mi znać kosztów do tego. Dziekuje BARDZO!
RE: Żałe, parafia św.Anny
Dzien Dobry. Chciałbym dostać kopie mojego małżeństwa dziadków rekordu. Byli Stanisław Kopczyński i Francziska Gutowska. Pobrali się w Zale w 1884 roku. (LP3 Akt 19). Chciałbym również kopie aktu urodzenia ich dzieci, Helena (Lp19 1885 Akt81), Franciszek (LP 49 1888 Akt 92) i rekord śmierci dla Franciszek (LP3 1889 akt 10) i Stanisława (lp 2 1892 akt 113). Proszę suek6@ptd.net mailowy lub pocztę Susan Kopczynski, 101 Amber Lane, East Stroudsburg, PA 18301 USA. Proszę dać mi znać kosztów do tego. Dziekuje BARDZO!Anonymous pisze:Dzien Dobry. Chciałbym dostać kopie mojego małżeństwa dziadków rekordu. Byli Stanisław Kopczyński i Francziska Gutowska. Pobrali się w Zale w 1884 roku. (LP3 Akt 19). Chciałbym również kopie aktu urodzenia ich dzieci, Helena (Lp19 1885 Akt81), Franciszek (LP 49 1888 Akt 92) i rekord śmierci dla Franciszek (LP3 1889 akt 10) i Stanisława (lp 2 1892 akt 113). Proszę suek6@ptd.net mailowy lub pocztę Susan Kopczynski, 101 Amber Lane, East Stroudsburg, PA 18301 USA. Proszę dać mi znać kosztów do tego. Dziekuje BARDZO!
Witaj Susan,
jako że stali wolontarisze tego forum nie odpowiedzieli na Twoją prośbę, albo powiem inaczej, wolontariusze poprzez indeksację http://geneteka.genealodzy.pl/index.php ... t&lang=pol
lub
http://www.szpejankowski.eu/images/stor ... 1878-91.pd
zrobili co swoje, a teraz inicjatywa należy do Ciebie.
Pierwszy raz może wydawać się nadzwyczaj skomplikowanie, więc poprowadzę Cię do celu jak dziecko za rączkę i postaram się pomóc.
Miło, że interesujesz się akurat parafią Żałe, po prostu Ziemia Dobrzyńska wita potomka polskich emigrantów!
Akty pozostające w Twoim zainteresowaniu możesz zamówić osobiście. Dzięki posiadanym szczególowym info. (nr aktu) ogólny koszt pozyskania 5-ciu aktów szacuję na łączną kwotę poniżej 4 $ USA. AP Toruń O/Włocławek jest przyjazne genealogom i nie utrudnia kontatków. Pocztą elektroniczną zamawiasz akty i tą samą drogą otrzymujesz ich skany.
Szczegóły poprzez
portalrodziny @ szpejankowski.eu
Ps. nie jestem pracownikiem i w jakikolwiek inny sposób nie jestem powiązany z AP Toruń O/Włocławek:)
pozdrawiam
Darek
jako że stali wolontarisze tego forum nie odpowiedzieli na Twoją prośbę, albo powiem inaczej, wolontariusze poprzez indeksację http://geneteka.genealodzy.pl/index.php ... t&lang=pol
lub
http://www.szpejankowski.eu/images/stor ... 1878-91.pd
zrobili co swoje, a teraz inicjatywa należy do Ciebie.
Pierwszy raz może wydawać się nadzwyczaj skomplikowanie, więc poprowadzę Cię do celu jak dziecko za rączkę i postaram się pomóc.
Miło, że interesujesz się akurat parafią Żałe, po prostu Ziemia Dobrzyńska wita potomka polskich emigrantów!
Akty pozostające w Twoim zainteresowaniu możesz zamówić osobiście. Dzięki posiadanym szczególowym info. (nr aktu) ogólny koszt pozyskania 5-ciu aktów szacuję na łączną kwotę poniżej 4 $ USA. AP Toruń O/Włocławek jest przyjazne genealogom i nie utrudnia kontatków. Pocztą elektroniczną zamawiasz akty i tą samą drogą otrzymujesz ich skany.
Szczegóły poprzez
portalrodziny @ szpejankowski.eu
Ps. nie jestem pracownikiem i w jakikolwiek inny sposób nie jestem powiązany z AP Toruń O/Włocławek:)
pozdrawiam
Darek