Nazwisko: Wyszyński
Moderatorzy: Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
- Komentarze

Wątek ten zawiera informacje na temat <A HREF="index.php?name=Nazwiska&file=index&nid=10768&ez=2 target=_top">tego nazwiska</A> i osób je noszących
Szukam rodziny Wyszyńskiego. Mój pradziadek Jan Wyszyński jest drugi mąż Agnieszki Gołaszewska. Mój dziadek jest Aleksander Wyszyński, urodzony 1879. Alek ma brata Stanisława Wyszyńskiego urodzony 1878. Mój dziadek Aleksander Wyszyński urodził się w Tyborach Misztalach, parafii Jabłonka. Jego pobyt przed emigracją do USA był Jabłonka-Świerczewo, parafia Jabłonka Kościelna.
Pierwszy mąż Agnieszki Gołaszewska jest Józef Uszynski i mieli sześcioro dzieci Uszynski. Ich najmłodsza córka Uszynski była Leokadia Uszyńska. Leokadia żonaty Bolasław Ostrowski.
Informacje dla Wyszyńskiego, Gołaszewska, Uszynski będzie pomocne. Uszynski i Ostrowski połączenie rodziny jest również pomocne.
Prosimy o kontakt bslbuster@yahoo.com
pozdrowienia
Pierwszy mąż Agnieszki Gołaszewska jest Józef Uszynski i mieli sześcioro dzieci Uszynski. Ich najmłodsza córka Uszynski była Leokadia Uszyńska. Leokadia żonaty Bolasław Ostrowski.
Informacje dla Wyszyńskiego, Gołaszewska, Uszynski będzie pomocne. Uszynski i Ostrowski połączenie rodziny jest również pomocne.
Prosimy o kontakt bslbuster@yahoo.com
pozdrowienia