Archive Plock

General discussion about genealogy (po angielsku); Diskussion über Genealogie (po niemiecku);
Parlons généalogie (po francusku); Дискуссии о генеалогии (po rosyjsku)

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Helli

Archive Plock

Post autor: Helli »

Hi,
does anyone know if the archive Plock will be digitization and indexing their records?
Thanks
jart

Sympatyk
Nowicjusz

Archive Plock

Post autor: jart »

Excuse me, my english is poor - About Archieves - wich one? Church archieve - rather not, civil archieve - probably, but when? Nobody konws... What you seek exactly?
pozdrawiam
Artur

Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
Awatar użytkownika
WaldemarChorążewicz

Sympatyk

Archive Plock

Post autor: WaldemarChorążewicz »

http://www.archiwum.plock.com/acts.php
Archwum Państwowe Płock
Waldemar
Helli

Post autor: Helli »

Hi,
I'm looking for records of my ancestors, which were evangelic-augsburgish religion, both civil and church records. There would be some ancestors also recorded in the catholic church. I've contacted the archive Plock several times already and also received some records, but it would be easier to look for them online. That also goes for the church records - both religions. I've written to the Archivum Diecezjalne Plock several times already, but I get no answers. The Plock "Acts" do not help me since my ancestors come from Piotrkowek and surrounding area as well as the Drwaly / Wyszogrod area.
So, there are no signs of them bringing scans online?
Greetings,
Helli
AlexW

Post autor: AlexW »

Szukam rodziny Gorkowski. Moja babcia Ewa Gorkowska jest córką Jan Gorkowski i Maryanna Górecka. Ewa urodziła się w Zelona ale mieszkał w Płocku, zanim wyemigrował do USA. Czy istnieje archiwum dla Zelona? z urodzenia i chrztu indeksu. Nie wiem, co to może być parafia.
2ala030450

Sympatyk

Post autor: 2ala030450 »

Witaj Alex !
Proszę, odbierz ode mnie wiadomość na prywatnej skrzynce.
Chcę Ci pomóc.
Pozdrawiam - Ala
ODPOWIEDZ

Wróć do „General Discussion ( English, German, French, Russian .. inne )”