Witam,
Proszę o powiedzienie czegokolwiek nt tego zdjęcia. Na zdjęciu widoczne jest jakaś wpinka (orzeł?) a po drugiej stronie nieznany mi element.
Prawdopodobnie jest to zdjęcie z lat 40', ponieważ osoba na tym zdjęciu żyła w latach 1922-2013.
http://imgur.com/NPN6kHi
Pozdrawiam
Daniel
Zdjęcie z lat 40'?
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Haponiuk_Daniel

-
Sawicki_Julian

Zdjęcie z lat 40
Witam, mam brak dostępu do kompa ( powód - rachunki ), ale jak mam coś powiedzieć na temat tego zdjęcia, a nikt nie pisze, to ten pan ma około 28 lat i wygląda na kawalera ? czyli - 1922 + 28, mamy 1950 rok i takie fryzury po roku 50 pamiętam.
Orzeł ale jaki, z koroną raczej nie wolno by było okazywać, by zaraz wypatrzyli patriotę, to drugie to może dewizka z zegarkiem kieszonkowym, kto tam wie ; pozdrawiam - Julian
Orzeł ale jaki, z koroną raczej nie wolno by było okazywać, by zaraz wypatrzyli patriotę, to drugie to może dewizka z zegarkiem kieszonkowym, kto tam wie ; pozdrawiam - Julian
-
MonikaMaru

Zdjęcie z lat 40
A nie był ten młodzian lotnikiem w czasie II wojny?
Pozdrawiam,
Monika
Pozdrawiam,
Monika
Pozdrawiam,
Monika
Monika
-
Haponiuk_Daniel

Zdjęcie z lat 40
Witam.
Po lewej stronie na marynarce może być znaczek "Sokoła" czyli TG "Sokół" wyglądały bardzo podobnie.
Pozdrawiam.
Mateusz.
Po lewej stronie na marynarce może być znaczek "Sokoła" czyli TG "Sokół" wyglądały bardzo podobnie.
Pozdrawiam.
Mateusz.