Dla Ewy-
Wincenty Lebiecki, nie żyje
rodzice: nieznani
żona: Tekla zd. Gnoińska
Brat: Lebiecki - imię utajnione ,osoba żyjąca
dzieci : Piotr (1912-1997), 2x Lebiecki(imiona utajnione),1x Lebiecka (imię utajnione)
Dla Magdy-
Antonia Normund
ur. 15.06.1871 Katolische Kirche, Briesen Marienwerder Westpreuen, Prussia
zm. 21.06.1887
ojciec- Piotr Normund
matka- Johanna Klosowska
Nr. serii C99840-1
Germany -ODM
Nr. GS rolki 502981
można zamówić to u Mormonów
Czy możliwy byłby kontakt z:
1) Ród Przemysława in Witryna rodzinna, zarządzana przez Daria Kocik
2) Cichuta Web Site, zarządzana przez Przemyslaw Cichuta
Serdecznie pozdrawiam,
Kasia http://kasiaurbanskaparanoje.blogspot.com
Szukam aktu małżeństwa Mikołaja Tokarka vel Tokarskiego syna Marcina i Katarzyny z Jadwigą Stelmach, lata ok. 1814-1826 (najprawdopodobniej dzisiejsze woj. łódzkie lub wielkopolskie).
Dzień dobry
Mam prośbę o udostępnienie kontaktu email do P. Romana Dębińskiego użytkownika MyHeritage.
Ma on w drzewie również moich przodków i bardzo chciałabym z nim nawiązać kontakt.
Mój mąż ma konto w MH ale jest podstawowe i nie ma możliwości nawiązania kontaktów z innymi użytkownikami.
Z góry dziękuję
Witam!
Chciałabym nawiązać kontakt z blando-klepaczko \ pp_78287823. Ta osoba ma w rodzinie Wojciecha Kucikowicza, który jest rodzonym bratem Franciszka Kucikowicza (1872 - 1923). Wszystkich potomków Franciszka dobrze znamy a z żyjącymi utrzymujemy bliski kontakt.
Wojciech i Franciszek to jedyni RODZENI bracia, było jeszcze rodzeństwo przyrodnie po pierwszej żonie ich ojca.
Zostałem poproszony przez osobę z Wlk. Brytani o kontakt z Adamem Chmielewskim (Haradońscy Web Site): http://www.myheritage.pl/site-76936111/haradonscy.
Osoby te są spokrewnieni przez nazwisko Haradońska. Jeśli istnieje taka możliwość to proszę o przekazanie temu użytkownikowi MyHeritage informacji o prośbie skontaktowania się pod adresem: kristiankaminski@hotmail.com
Zwracam się do kogoś kto posiada wersje premium na portalu My.heritage, niestety jako przedstawiciel klasy robotniczej nie dysponuje funduszami zeby owa wersje posiada ale wracajac do meritum sprawy , potrzebuje przejrzec drzewo:
Witryna rodzinna (Bliscy)
Osób w drzewie: 36
Ostatnio aktualizowane: 24 lip 2011
Administrator witryny:
Polska Paweł Kumor
Jak widać od paru lat tam nie zaglądal wiec moje nagwinnie wysylane zaproszenia ląduja w koszu.
Drugie drzewo to drzewo rodziny Zabiegała
pp_55828191
19 osób
dzieki wielkie kazdemu czarodziejowi kto to zrobi , pozdrawiam
Witam,
bardzo mi zależy na danych drzewa pp_155135073 lub kontakt z administratorem tego drzewa, to jakaś moja kuzynka. Niestety wszyscy seniorzy rodu umarli w latach 70 i nie mam żadnego kontaktu z resztą rodziny. znalazłem ślad właśnie w tym profilu
Z góry dziękuję
Rafał