Witam serdecznie
Przypuszczam, że Pani swoją prośbę do w/w archiwum skierowała jeszcze w okresie wakacji. To był okres urlopowy i wielu pracowników nie bylo. Wiem bo sam dzwoniłem do archiwum w swojej sprawie. Z mojej praktyki wynika, że wystarczy zadzwonić i sprawa się sama zybko rozwiąże.
zaczął się wrzesień i ponownie jest czynna pracownia naukowa
i pewnie dużo jest osób
w sierpniu zdecydowanie szybciej były realizowane zamówienia
pewnie 2 tygodnie trzeba poczekać (wcześniej wysłać potwierdznei wpłaty)
Witam,
Mam prośbę do osób które wybierają się do archiwum. Potrzebuję akty urodzenia z parafii Żałe.
1) Żałe akt chrztu 74 rok 1895 Leopold Szczygielski
2) Żałe akt chrztu 58 rok 1899 Aniela Balicka
3) Balicki Walenty i Wiśniewska Władysława akt ślubu 19 rok 1896 Żałe
dopiero zaczynam odkrywać krewniaków z kujawsko-pomorskiego
Czy ktoś się wybiera w najbliższym czasie do AP Włocławek? Potrzebuję odszukać aktu ślubu moich pradziadków - mam dokładne informacje, w którym miejscu szukać (łącznie z nr aktu). Jeśli znajdzie się jakaś życzliwa osoba, która byłaby skłonna mi pomóc, proszę o kontakt: jukmar@poczta.onet.pl.
Hej czy wybiera się ktoś z Was w najbliższym czasie do AP we Włocławku? Potrzebuję pomocy w zdobyciu dwóch aktów urodzenia. Rok i nr aktu mam Proszę o kontakt
Zdublowany wątek tematyczny "AP Włocławek" połączyłam z istniejącym tematem "APaństwowe Włocławek- Proszę o pomoc"
Na każdym podforum jest możliwość przeszukiwania wątków tematycznych wg hasła, słów Kluczowych...
np.: Pomoc w Archiwumhttp://genealodzy.pl/PNphpBB2-viewforum-f-49.phtml na dole wyświetlonej strony podforum pod spisem wątków/Tematów ( które są na tej stronie) •Szukaj (w okienku wpisać : Nazwisko, miejscowość ..) - kliknąć - > „idź”
Dzień dobry. Czy ktoś z Państwa odwiedzający AP Włocławek mógłby zrobić zdjęcie - parafia Trąbin, akt małżeństwa Konarski Ignacy i Dzierżyńska Teofila, rok 1896, numer aktu 5. Dziękuję Michał. rent@interia.pl