Szmidel

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie

Taraszewska_Malgorzata

Post autor: Taraszewska_Malgorzata »

Kochani szukam pomocy.Odnalazłam pradziadków z akt Pszczonowa i brak mi danych.Michał Szmidel-gospodarz z Zakulina,nie mam zadnych akt.Zona Marianna Szmidel U/53 1817r. ;Z/59 1847r.zd./Marat-ojciec Paweł ,matka Katarzyna zd./Rupieł <Rupiet> ;dzieci Barbara i Balbina.Przypuszczam ,że jest synem Krystyana Szmidla zamieszkałego w Kalenice,Z/14 1864r urodzony w Wielkim Księstwie Badeńskim i Ewy,Katarzyny zd./Miller.Rodzice Jego Friedrich i Elżbieta.Może ktos ma wiedzę z Pszczonowa i może mi podac akty Michała.Co do Krystyana Szmidla nie wiem gdzie szukac ,pewnie i pisownia niemiecka nazwiska jest inna.Bardzo proszę o pomoc.Może ktos ma namiary również na akta z Buska Zdroju.Pozdrawiam wszystkich "Szperaczy" serdecznie.Małgorzata
kamilo86

Sympatyk
Mistrz

Post autor: kamilo86 »

Witaj Małgorzato,
polecam ewidencję ludności w AP Łowicz :)

Pozdrawiam,
Kamil
Taraszewska_Malgorzata

Witaj
Dziękuję Kamilu.Zaraz odwiedzę
Taraszewska_Malgorzata

:( Ej,widac potrzebuję instrukcji obsługi AP,nie umiem znaleść.Wpisałam ewidencja ludności,ale Łowicza nie widze.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”