Krukowski Zbigniew, stryj

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

robuch

Krukowski Zbigniew, stryj

Post autor: robuch »

Temat:"Zbigniew Krukowski stryj" *

Witam!
Od wielu lat poszukuję stryja, z którym kontakt urwał się pod koniec lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Stryj mieszkał w Londynie. Jakąś pocztą pantoflową docierały wieści jeszcze w latach osiemdziesiątych, że nadal tam mieszka. Podejrzewam, że dziś już może nie zyje, bo byłby grubo po 80-tce. Proszę o pomoc w ustaleniu, czy nadal żyje lub gdzie jest pochowany w przypadku zgonu. Nazywa się Zbigniew Krukowski, jest synem Leonarda i Zofii.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc
R.Krukowski

*Moderacja tytułu tematu (m.j.n)
Ostatnio zmieniony śr 06 maja 2015, 18:08 przez robuch, łącznie zmieniany 1 raz.
Sawicki_Julian

Sympatyk

Zbigniew Krukowski stryj

Post autor: Sawicki_Julian »

Witam, tak na moje oko to ten 80 letni Zbigniew Krukowski w Londynie został z czasów wojny i tam powinny być jego dokumenty wojskowe. Może ktoś z Polaków żołnierzy go znał np. już jego syn jak zna język polski i podpowie w jakiej jednostce służył, no i są też archiwa wojskowe ; pozdrawiam - Julian
robuch

Zbigniew Krukowski stryj

Dzięki za info. A jak znaleźć te wojskowe dokumenty, archiwa w Londynie?
robuch

Zbigniew Krukowski stryj

Mam pytanie, czy ten darmowy okres próbny ancestry, to istotnie darmowy i wymagana tam rejestracja niczym nie skutkuje po tym okresie. Ma ktoś doświadczenia w tym zakresie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”