Zamieściłem ogłoszenie o treści :
T: "Szukam grobu, gdzie są pochowani ..."
Szukam grobu, grobów, gdzie jest pochowany SZCZEPAN TUREK (wdowiec) ur. ok. 1844 - zm. chyba ok. 1934 i AGNIESZKA TUREK (wdowa po Adamie Piątek, z domu Ulatowskiej) ur. ok. 1846 w Ciołkowie (?) zm. ???
Będe wdzięczny za każdą informację w tym temacie Jan
Zostało ono wrzucone do przysłowiowego "jednego worka" z innymi ogłoszeniami związanymi z nazwiskiem Turek. Wg mnie to traci sens, bo wspomniane ogłoszenie jest wrzucone jako któreś z kolei pod jeden temat. A mi nie o to chodzi w poszukiwaniach. Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć - dlaczego taka sytuacja powstała Jan.
Dlaczego tak ...
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
-
Sroczyński_Włodzimierz

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Dlaczego tak ...
Ja nie przenosiłem
ale pomnij, że forum nie jest tablicą ogłoszeniową, nie w tym jego rola, aby co jakiś czas "podbijać" na stronę główną posty/ogłoszenia o poszukiwaniach.
Ktoś, kto będzie zainteresowany osobami o nazwisku Turek i związanymi z nimi informacjami, poszukiwaniami wpisze w wyszukiwarkę "Turek" "lub "Ulatowska" albo jeszcze co innego i natrafi na Twoje posty. Nie ma potrzeby, aby kilka o tym samym brzmieniu, różniące się dataamk zamieszczenia.
To nie tak działą, że ktos przychodzi patrzy "co na tapecie" i ew. odpowie. Gdyby tak było to przy klikusest użytkownikach nawzajem "przeychającym" swoje posty-ogłoszenia nza szczyt ..no nie trzbea mieć wielkiej wyobraźni, żeby zobaczyć co wtedy:)
pozdrawiam
ale pomnij, że forum nie jest tablicą ogłoszeniową, nie w tym jego rola, aby co jakiś czas "podbijać" na stronę główną posty/ogłoszenia o poszukiwaniach.
Ktoś, kto będzie zainteresowany osobami o nazwisku Turek i związanymi z nimi informacjami, poszukiwaniami wpisze w wyszukiwarkę "Turek" "lub "Ulatowska" albo jeszcze co innego i natrafi na Twoje posty. Nie ma potrzeby, aby kilka o tym samym brzmieniu, różniące się dataamk zamieszczenia.
To nie tak działą, że ktos przychodzi patrzy "co na tapecie" i ew. odpowie. Gdyby tak było to przy klikusest użytkownikach nawzajem "przeychającym" swoje posty-ogłoszenia nza szczyt ..no nie trzbea mieć wielkiej wyobraźni, żeby zobaczyć co wtedy:)
pozdrawiam
Bez PW. Korespondencja poprzez maila:
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz
https://genealodzy.pl/index.php?module= ... 3odzimierz