Wąchock - zdjęcia wszystkich grobów
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
-
Piotr_Juszczyk

Pod adresem:
https://onedrive.live.com/redir?resid=4 ... der%2c.JPG
umieściłem zdjęcia wszystkich nagrobków w Wąchocku (prawie 5 000). Piszę wszystkich co jest pewną przesadą ponieważ zdjęcia robiłem pod koniec 2013 więc już trochę przybyło. Możliwe że także coś pominąłem.
Każde zdjęcie jest opisane nazwiskami i imionami. "x" oznaczają że nie mogłem czegoś zidentyfikować.
https://onedrive.live.com/redir?resid=4 ... der%2c.JPG
umieściłem zdjęcia wszystkich nagrobków w Wąchocku (prawie 5 000). Piszę wszystkich co jest pewną przesadą ponieważ zdjęcia robiłem pod koniec 2013 więc już trochę przybyło. Możliwe że także coś pominąłem.
Każde zdjęcie jest opisane nazwiskami i imionami. "x" oznaczają że nie mogłem czegoś zidentyfikować.
-
Sawicki_Julian

Witam Piotrze, zrobiłeś kawał dobrej roboty poświęcając swój czas i zaangażowanie, by to było widoczne dla każdego, możemy z tego korzystać w domu nie znając Wąchocka. Nalezą Ci się słowa uznania i podziękowania ; Dziękuje za szlachetne serce - Julian
-
Staporek_Kamil

-
Piotr_Juszczyk

Zwracam uwagę że po kliknięciu linku można w prawym górnym rogu wybrać widok szczegółowy gdzie nie widać miniatur ale nazwy co ułatwi odszukiwanie nazwiska.
Dla osób mocno zainteresowanych parafią polecam jednak wyjść poziom wyżej i ściągnąć cały katalog na dysk (albo wybrać Akcje folderu na górze i pobierz).
Wtedy albo w wyszukiwarce windows albo w menedżerze plików z filtrem (np. Freecomander) można wyświetlić tylko pliki zawierające dany ciąg znaków czyli imię albo nazwisko.
A nie zawsze nazwisko szukane jest na pierwszym miejscu co takiemu filtrowi w niczym nie przeszkadza.
Dla osób mocno zainteresowanych parafią polecam jednak wyjść poziom wyżej i ściągnąć cały katalog na dysk (albo wybrać Akcje folderu na górze i pobierz).
Wtedy albo w wyszukiwarce windows albo w menedżerze plików z filtrem (np. Freecomander) można wyświetlić tylko pliki zawierające dany ciąg znaków czyli imię albo nazwisko.
A nie zawsze nazwisko szukane jest na pierwszym miejscu co takiemu filtrowi w niczym nie przeszkadza.
-
kronerhalina

Re: Wąchock - zdjęcia wszystkich grobów
Dzien dobry,
Bardzo prosze o informacje, czy powyzszy link do zdjec grobow na wachockim cmentarzu jest wciaz aktualny. Od dluzszego czasu probuje sie dostac do owego katalogu i jestem caly czas wyrzucana do strony logowania OneDrive.
Dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Ania
Bardzo prosze o informacje, czy powyzszy link do zdjec grobow na wachockim cmentarzu jest wciaz aktualny. Od dluzszego czasu probuje sie dostac do owego katalogu i jestem caly czas wyrzucana do strony logowania OneDrive.
Dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Ania
-
Piotr_Juszczyk

Re: Wąchock - zdjęcia wszystkich grobów
Link jest chwilowo nieaktualny. Mam do synchronizacji dość dużo materiałów i muszę przyznać że program synchronizujący trochę zawodzi. Jak się z tym uporam to udostępnie o wiele więcej materiałów.
-
Piotr_Juszczyk

- Pastuszko_Patryk

-
Piotr_Juszczyk

- Pastuszko_Patryk

-
Piotr_Juszczyk

-
StraszMarek