Dzieje rezydencji na dawnych kresach Rzeczypospolitej
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Mam do odsprzedania całość 11 tomów. Może jest ktoś zainteresowany. W najbliższym czasie będę miał około 10 innych pozycji pod wspólną nazwą "genealogia".
Nie wiem czy oferty mam do sprzedania są tolerowane na forum, dotychczas widziałem jedynie 'poszukuję'
Nie wiem czy oferty mam do sprzedania są tolerowane na forum, dotychczas widziałem jedynie 'poszukuję'
Ostatnio zmieniony śr 21 gru 2011, 15:53 przez Andrevasz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Sawicki_Julian

"Dzieje rezydencji na dawnych kresach Rzeczypospolitej&
Jeśli już jest tu ,to zdało by się wiedzieć cztery rzeczy ,cena za tomik , jakie są to miejscowości i spis nazwisk , oraz zakres lat by nie kupować kota w worku bo genealogia rożni się np. Polaków od Litwinów - pozdrawiam - Julian
- Aftanas_Jerzy

Re: "Dzieje rezydencji na dawnych kresach Rzeczypospoli
Witam!Sawicki_Julian pisze:Jeśli już jest tu ,to zdało by się wiedzieć cztery rzeczy ,cena za tomik , jakie są to miejscowości i spis nazwisk , oraz zakres lat by nie kupować kota w worku bo genealogia rożni się np. Polaków od Litwinów - pozdrawiam - Julian
Zawartość poszczególnych tomów tego dzieła Romana Aftanazego podano w skrócie tutaj:
http://rarplayer.appspot.com/wiki/Dziej ... pospolitej.
W księgarni internetowej jeden tom (10) drugiego wydania kosztuje ok. 75 złotych (cena promocyjna):
http://www.techniczna.com.pl/default.as ... 4-043-69-6
Serdeczne pozdrowienia
Jerzy Aftanas
Jerzy Aftanas
Poszukuję książki:"Dzieje rezydencji na dawnych kresach Rzeczypospolitej. Cz. 2, [Ziemie ruskie Korony]. T. 10, Województwo bracławskie." Autor: Roman Aftanazy
Bekierscy
Informacje o Bekierskich przesłałam na priv
Bekierscy
Witam serdecznie. Proszę o sprawdzenie nazwiska Zarzycki i nazwiska Specjalny/a. Dziękuję i pozdrawiam. Grzesiek 
Z pozdrowieniami Grzegorz
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
--------------------------------------------------
Szukam informacji o Jerzym Tadeuszu ( Teodorze) Zarzyckim ur. 1745-1760. Legitymował się w Haliczu w 1782 roku.
- Musial_Michalina

Bekierscy
Witam,
Interesują mnie konkretne strony na temat dworu w Łebedynce (194-198) z T. 10, Województwo bracławskie. Będę ogromnie wdzięczna jeśli Pani pomoże, bo bardzo ciężko z dostępnością tej publikacji. Pozdrawiam serdecznie. Michalina
Interesują mnie konkretne strony na temat dworu w Łebedynce (194-198) z T. 10, Województwo bracławskie. Będę ogromnie wdzięczna jeśli Pani pomoże, bo bardzo ciężko z dostępnością tej publikacji. Pozdrawiam serdecznie. Michalina
Bekierscy
bardzo proszę o kierowanie ewentualnych próśb odnośnie Dziejów rezydencji na dawnych kresach Rzeczpospolitej Aftanazego bezpośrednio na mail schatze@wp.pl. wszystkich, którym nie odpisałam, serdecznie przepraszam, nie byłam świadoma Państwa próśb. w tej chwili sytuacja jest taka, że mogę odpowiedzieć konkretnie po 1 listopada, wtedy będę miała dostęp do mojej biblioteczki.
Dzieje rezydencji na dawnych kresach RP, t. 11 [szukam]
Poszukuję publikacji: Roman Aftanazy, Dzieje rezydencji na dawnych kresach Rzeczypospolitej, Tom 11.
Znalazłem ten tom dostępny online, ale bez opisu miejscowości Piotrówka, na którym właśnie mi zależy.
Jeśli ktoś dysponuje tą publikacją, to będę wdzięczny za skan lub zdjęcia stron z opisem Piotrówki.
Michał
Znalazłem ten tom dostępny online, ale bez opisu miejscowości Piotrówka, na którym właśnie mi zależy.
Jeśli ktoś dysponuje tą publikacją, to będę wdzięczny za skan lub zdjęcia stron z opisem Piotrówki.
Michał
Dzieje rezydencji na dawnych kresach RP, t. 11 [szukam]
Mam, wiadomość na pw
Ewa
Ewa
-
włodzimiest

-
włodzimiest