Genealodzy ze Szczecina i okolic
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
- wojtwk1912

- Kontakt:
- wojtwk1912

- Kontakt:
- wojtwk1912

- Kontakt:
Jeszce raz dziękuje serdecznie za zainteresowanie się projektem powstania Towarzystwa Genealogicznego w regionie Zachodniopomorski i ponawiam zaproszenie do wszystkich genealogów, którzy by chcieli ww. pomysł razem realizować. Obecnie zadeklarowało się ok. 30 osób.
Szczególne podziękowania dla Staszka Pieniążka, który podzielił się swoim bogatym doświadczeniem w tworzeniu podobnego stowarzyszenia. Dziękuję.
Jednocześnie proszę inne osoby, mające podobne doświadczenia o kontakt.
Pozdrawiam Wojtek Wilski
Szczególne podziękowania dla Staszka Pieniążka, który podzielił się swoim bogatym doświadczeniem w tworzeniu podobnego stowarzyszenia. Dziękuję.
Jednocześnie proszę inne osoby, mające podobne doświadczenia o kontakt.
Pozdrawiam Wojtek Wilski
- wojtwk1912

- Kontakt:
Witam
Tak jak informowałem na portalu genealodzy.pl i w późniejszych informacjach dotyczących organizacji Towarzystwa Genealogicznego w Zachodniopomorskim, dalej podtrzymuję zamysł zorganizowania spotkania organizacyjnego, które miało by się odbyć w lutym. Otrzymałem od kilku "starszych" kolegów w branży organizowania podobnych towarzystw dość ciekawe instrukcje, które mogą uprościć założenie stowarzyszenia.
Jeśli ktokolwiek z osób, które wcześniej awizowały chęć przystąpienia do stowarzyszenia ma również pomysł lub rady, którymi by chciał się podzielić by wspomóc organizację TG, to bardzo proszę o e-maile na adres:
wojtekwil- @ -wp.pl
Pozdrawiam serdecznie Wojtek Wilski
Tak jak informowałem na portalu genealodzy.pl i w późniejszych informacjach dotyczących organizacji Towarzystwa Genealogicznego w Zachodniopomorskim, dalej podtrzymuję zamysł zorganizowania spotkania organizacyjnego, które miało by się odbyć w lutym. Otrzymałem od kilku "starszych" kolegów w branży organizowania podobnych towarzystw dość ciekawe instrukcje, które mogą uprościć założenie stowarzyszenia.
Jeśli ktokolwiek z osób, które wcześniej awizowały chęć przystąpienia do stowarzyszenia ma również pomysł lub rady, którymi by chciał się podzielić by wspomóc organizację TG, to bardzo proszę o e-maile na adres:
wojtekwil- @ -wp.pl
Pozdrawiam serdecznie Wojtek Wilski
-
julia_jarmola

- wojtwk1912

- Kontakt:
-
Irena_Monika