Cmentarz Parafialny w Mielcu

Informacje o cmentarzach. Pomoc w wykonaniu lub uzyskaniu zdjęcia grobu ; w tym Informacje o Cmentarzach, Nekrologi, wyszukiwarki grobów..., linki

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Awatar użytkownika
Marek.Podolski

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Marek.Podolski »

Wykonałem 13 maja 2014 r. 80 fotografii z Cmentarza Parafialnego przy ul. Sienkiewicza w Mielcu. Sukcesywnie będę tu dodawał kolejne fotografie.

Może się komuś przyda.

https://drive.google.com/folderview?id= ... sp=sharing

Pozdrawiam
Marek
Krzysztof_Gruszka

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Krzysztof_Gruszka »

Witam!Nareszcie coś się ruszyło i u nas,bo jak dotychczas Podkarpacie to genealogiczna czarna dziura.Marku gratuluję i czekam na jeszcze,ja też zajmuję się genealogią i potrafię docenić takie inicjatywy,wielu Mielczan i ich potomków żyje daleko ,nie zawsze mają możliwość i czas żeby tu przyjechać, dlatego takie inicjatywy są tak cenne i ważne.Życzę wytrwałości Krzysztof
Awatar użytkownika
Marek.Podolski

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Marek.Podolski »

Polecam jeszcze indeks urodzeń z Mielca z lat 1890-1905. Ktoś go podał w innym temacie - ja go tu powielam. Co prawda indeks ten zawiera trochę błędnych literówek, ale jest bardzo pomocny. Zawiera nie tylko dane urodzonych. są też rodzice, rodzice rodziców, chrzestni oraz w uwagach podano niekiedy ważne informacje o zgonach czy ślubach.

https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... utput=html

Pozdrawiam
Marek
Krzysztof_Gruszka

Sympatyk
Mistrz

Post autor: Krzysztof_Gruszka »

Tak, to już odnalazłem,szkoda tylko że tak mało ale początek już jest.Pozdrawiam Krzysztof
ODPOWIEDZ

Wróć do „Cmentarze”