Księga pamiątkowa zmarłych w ZSRR w latach 1940-1956
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Poszukuje informacji o Annie Soszek (z domu Sulima), córce Franciszka ur. 1874 i Szymonie Soszku, synu Kazimierza - małżeństwie wywiezionym w roku 1940 z Kręciłowa (parafia Touste, dekanat Skałat, woj. tarnopolskie) - wedle tradycji rodzinnej - "gdzieś na Syberię", gdzie oboje zmarli - Anna przypuszczalnie w roku 1944 a Szymon - w 1945.
Witold Stanisław Augustyn Pasek,
syn Jana, wnuk Stanisława, prawnuk Jana Nepomucena, praprawnuk Franciszka, prapraprawnuk Jakuba, praprapraprawnuk Józefa, prapraprapraprawnuk Macieja...
syn Jana, wnuk Stanisława, prawnuk Jana Nepomucena, praprawnuk Franciszka, prapraprawnuk Jakuba, praprapraprawnuk Józefa, prapraprapraprawnuk Macieja...
Markiewicz Karol Bialorus
Pani Wando, Markiewicz Karol, syn Jozefa i Kazimiery, ur. 16 maja 1914 w Zamoszu, zmarl w Lunincu 01 kwietnia 1955 roku. Mieszkal przed smiercia w Bostyniu. Byl moim pradziadkiem. Poszukuje informacji o jego zeslanu na Syberie i o jego w/w rodzicach.
Madalinska Maria Jolanta
Madalinska Maria Jolanta
Ostatnio zmieniony pn 30 mar 2009, 18:33 przez mjolam, łącznie zmieniany 2 razy.
lista zmarłych w ZSRR w l 1940...
Proszę o sprawdzenie:
Piotr Brażuk ur ok 1898r,
Albin Brażuk i Alberta Brażuk.
Dziękuję.
Piotr Brażuk ur ok 1898r,
Albin Brażuk i Alberta Brażuk.
Dziękuję.
- Akszeingar

Czy jest tam w spisie nazwisko Lyscarz lub Łyscarz. Niestety nie znam imienia, a zmarlo tam ich kilkoro.
-
Stachwiuk_Elżbieta

Witam,
czy mogę prosić o sprawdzenie nazwiska JAFRA?
Elżbieta
czy mogę prosić o sprawdzenie nazwiska JAFRA?
Elżbieta
-
aligatormp

Dla:
Kacpra w spisie nie występuje podane przez Ciebie nazwisko.
Magdy w spisie z podanych nazwisk występuje tylko podobne nazwisko Romanow Michał.Gdy dotyczy to Twojego bliskiego to mogę podać występujące w tym spisie informacje.
Ewy nazwisko Brażuk również nie występuje.
Elżbiety nazwiska Jafra w tym spisie nie ma.
Pozdrawiam.
Kacpra w spisie nie występuje podane przez Ciebie nazwisko.
Magdy w spisie z podanych nazwisk występuje tylko podobne nazwisko Romanow Michał.Gdy dotyczy to Twojego bliskiego to mogę podać występujące w tym spisie informacje.
Ewy nazwisko Brażuk również nie występuje.
Elżbiety nazwiska Jafra w tym spisie nie ma.
Pozdrawiam.
-
mszyszka01