"zgubiłam się"
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
"zgubiłam się"
Chciałabym obejrzeć metryki z parafii Węgrów ale nie mogę dotrzeć do zdjęć czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak do nich dotrzeć?
Pozdrwiam
Paulina
Szukam aktu ślubu Aleksandra Kluszewskiego ur. około 1838 i Marianny z Glińskich /potomstwo rodzi się w Żukowie, Rokitnie,Błoniu, Pass, Brwinowie
- piotr_nojszewski

- Podziękował: 2 times
- Kontakt:
"zgubiłam się"
Nie wydaj mi się, żeby Węgrów był dostępny online.
Wegrów jest w AP Siedlce dostępny tradycyjnie.
Wegrów jest w AP Siedlce dostępny tradycyjnie.
pozdrawiam
Piotr
Piotr
-
Marynicz_Marcin

"zgubiłam się"
Sporo jest na mikrofilmach, więc możesz sprowadzić je do odpowiednio terenowo Archiwum 
Pozdrawiam,
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
Marcin Marynicz
Zapraszam na mojego bloga genealogicznego :
http://przodkowieztamtychlat.blogspot.com/
- Pieniążek_Stanisław

"zgubiłam się"
W Archiwum Państwowym w Siedlcach są księgi parafii Węgrów od 1683 roku. Jechać i szukać.
Staszek
Staszek
"zgubiłam się"
Dziękuje Wam, chyba będę musiała się przejechać. Byłam jakoś dziwnie przekonana ze skoro jest indeks to że można i księgi (albo choć część) można obejrzeć ...cóż trudno
Pozdrwiam
Paulina
Szukam aktu ślubu Aleksandra Kluszewskiego ur. około 1838 i Marianny z Glińskich /potomstwo rodzi się w Żukowie, Rokitnie,Błoniu, Pass, Brwinowie