Cmentarz we Włocławku- zdjęcie grobu
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
maciek.jozwiak
Cmentarz we Włocławku
Witam!
Jestem z Włocławka i chętnie pomogę, jesli będzie trzeba zrobić zdjęcie, odnaleźć czy spisać dane z grobu, czy to na cmentarzu komunalnym we Włocławku, czy na cmentarzu Włocławek/Pińczata. Te dwa mam najbliżej, w zasięgu oczywiście jest więcej cmentarzy dookoła miasta, ale co do tych nie mogę zagwarantować szybkiego terminu odszukania.
Pozdrawiam
Maciek
Jestem z Włocławka i chętnie pomogę, jesli będzie trzeba zrobić zdjęcie, odnaleźć czy spisać dane z grobu, czy to na cmentarzu komunalnym we Włocławku, czy na cmentarzu Włocławek/Pińczata. Te dwa mam najbliżej, w zasięgu oczywiście jest więcej cmentarzy dookoła miasta, ale co do tych nie mogę zagwarantować szybkiego terminu odszukania.
Pozdrawiam
Maciek
- Małgorzata_Kulwieć

- Otrzymał podziękowania: 1 time
prośba o zdjęcie grobu - Włocławek
Bardzo prosiłabym o zdjęcie grobów na cmentarzu komunalnym we Włocławku (Al. F. Chopina)
Nr kwatery 43
Nr rzędu 1
Nr grobu 5 oraz 3
pochowani Antoni i Czesław Babińscy
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
Nr kwatery 43
Nr rzędu 1
Nr grobu 5 oraz 3
pochowani Antoni i Czesław Babińscy
Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
Małgorzata_Kulwieć
Szukam wszelkich informacji o: wszystkich Kulwiec(i)ach; Babińskich i Steckich z Lubelszczyzny, Warszawy, Włocławka i Turku; Sadochach i Knapach z okolic Mińska Maz.
- Irena_Kaczmarek

- Berens_Jan

- Małgorzata_Kulwieć

- Otrzymał podziękowania: 1 time
Oj, ogromnie z góry dziękuję. Podejrzewam, że w grobie tym leży brat mojej prababci, który "zaginął" ok. 1900. W rodzinie chodziły plotki, że mieszka we Włocławku, ale nikt tego nigdy nie sprawdził. I może teraz uda mi się go odnaleźć.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
pozdrawiam
Małgorzata_Kulwieć
Małgorzata_Kulwieć
- Berens_Jan

Z poniższej wyszukiwarki miejsca pochówku ,brak w/w grobu.Prosba o sprawdzenie i odpowiedźantonina1 pisze:Witam,
Ja też dołączam się do prośbty potrzebuję zdjęcia gronu Cecylii Kozica kwatera 75, rząd 11, grób 329.
http://azk.wloclawek.pl/index.php/ekop
-
Matuszewicz_Wojciech

-
2ala030450

Witam,
w Poczekalni jest już strona poświęcona AP Włocławek - http://poczekalnia.genealodzy.pl/pliki/AP-Wloclawek/
bardzo dobre materiały, księgi mieszkańców, wydane dowody osobiste, wydane paszporty itp..
Pozdrawiam - Ala
w Poczekalni jest już strona poświęcona AP Włocławek - http://poczekalnia.genealodzy.pl/pliki/AP-Wloclawek/
bardzo dobre materiały, księgi mieszkańców, wydane dowody osobiste, wydane paszporty itp..
Pozdrawiam - Ala
-
Matuszewicz_Wojciech

- Irena_Kaczmarek

- Irena_Kaczmarek