Witam,
czy korzystał ktoś ze spisów górników KWK Reden w Dąbrowie Górniczej, które znajdują się w AP KATOWICE w zespole "Archiwum Górnicze z Dąbrowy Górniczej"?
http://baza.archiwa.gov.pl/sezam/index. ... owy&word2=
Czy jest tam coś konkretnego?
Spisy górników z Dąbrowy
Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech
-
Mariusz_F.

- jkpsgenealogia

- Kontakt:
Spisy górników z Dąbrowy
Tych dokumentów nie przeglądałam, ale w innych (spisy górników) są zapisy o wieku górników, czasie ich zatrudnienia, ilościach członków rodziny, miejscu zamieszkania.
Czyli, warto to sprawdzić te konkretne spisy, które Cię interesują, a może będzie niespodzianka /.
julia
Czyli, warto to sprawdzić te konkretne spisy, które Cię interesują, a może będzie niespodzianka /.
julia
julia
Szukam ślubu: Bobrowski Stanisław z Urszula Marzec 1776-1779 w rejonie małopolska-świętokrzyskie
Szukam ślubu: Bobrowski Stanisław z Urszula Marzec 1776-1779 w rejonie małopolska-świętokrzyskie
Spisy górników z Dąbrowy
witam, czy są może dostępne tego typu spisy górników online? Chodzi mi właśnie o Dąbrowę, Będzin, oraz obecny Sosnowiec (Pogoń, Niwka)
pozdrawiam
Basia
pozdrawiam
Basia
- jkpsgenealogia

- Kontakt:
Spisy górników z Dąbrowy
Ja się nie spotkałam.
julia
julia
julia