Wysłałem informację.zelig pisze:Rozumiem,
w takim razie poprosiłbym o przesłanie informacji z prośbą o kontakt na adres zelig83@wp.pl
Dziękuję i pozdrawiam,
Łukasz
pozdrawiam
Radek
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen

Więc okazuje się, że zgadzają się tylko lata... Ale lepiej mieć pewność, serdecznie dziękuję!Janowska_Urszula pisze:Marcin, podane sa tylko daty i ostatnie miejsce zamieszkania
Katherine Berger
Narodziny: 5 gru 1891
Śmierć: sty 1974
Ostatnie miejsce zamieszkania:
Philadelphia, Pennsylvania 19142, USA
Pozdrawiam
Urszula

Przekazałem prośbę o kontakt.MonikaS7 pisze:Witam,
znalazłam na MyHeritage interesujące mnie nazwiska, w związku z tym, jeśli to możliwe, mam prośbę o kontakt lub umożliwienie kontaktu z osobami prowadzącymi interesujące mnie 4 drzewa. Osoby nimi zarządzające to: Krzysztof Lepianka, Urszula Stolarczyk, Marcin Juszko i Robert Urbanek. A chodzi o Salomeę Cudną z d. Gadomską, Kazimierę Stolarczyk z d. Cudną, Janinę Siewierską zd. Tuszyńską i rodzinę Tuszyńskich.
Pozdrawiam
Monika
Przekazałem prośbę o kontakt.cezar pisze:Bardzo proszę o skontaktowanie mnie z Marianem Bogłowskim lub Aleksandrem Bogłowskim zarządzającymi drzewami rodzin Bogłowskich i Walczykowskich. Marianna Tekla Walczykowska (De domo Nowakowska) była siostrą mojego pradziadka Ignacego Apoloniusza Nowakowskiego. Byłaby dobra okazja wymienić się zebranymi materiałami i ... nawiązać nici rodzinne.