Witam serdecznie,
jak znaleźć akt ślubu i wpis w księgach ślubów mając datę i nazwiska
Antoni Piotr Kaczanowski ożenił się z Kazimierą Wilczyńską 07.02.1899r. w Kościele w Ostrej Bramie.
Szukam ich przodków, ale skąd zdobyć akt ślubu ww. osób? Czy ktoś wie w jaki sposób znalęźć mogę nr tego aktu i czy mogę gdzieś znaleźć skan tego dokumentu?
Jak zdobyć akt ślubu z Ostrej Bramy mając wszyskie dane?
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie
- Szymańska_Anna

-
ArturWilkicki

Arturze,
czy byłaby szansa na Twoją pomoc odnośnie aktu ślubu Franciszka Bonisławskiego i Bronisławy Czerniawskiej - akt nr 28 z roku 1933?
czy byłaby szansa na Twoją pomoc odnośnie aktu ślubu Franciszka Bonisławskiego i Bronisławy Czerniawskiej - akt nr 28 z roku 1933?
pozdrawiam
Artur
Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
Artur
Poszukuję rodzin: Jastrzębski, Olbryś, Pskiet – par. Jasienica; Sitko/Sitek lub Młynarczyk, Pych – par. Długosiodło; Łaszcz, Świercz, Szczęsny, Ciach, Kapel – par. Wyszków; te nazwiska także w par. Jelonki
-
ArturWilkicki

Niestety mam tylko lata 1851/1869/1886/1899/1903/1908/1911
i 1870/1878/1880/1881
Artur
i 1870/1878/1880/1881
Artur
Ostatnio zmieniony pt 18 lip 2014, 11:59 przez ArturWilkicki, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, ale dzięki za chęć pomocy!
pozdrawiam
Artur
Artur
Re: Jak zdobyć akt ślubu z Ostrej Bramy mając wszyskie dane?
Akt tego ślubu to nr 13.Szymańska_Anna pisze:Witam serdecznie,
jak znaleźć akt ślubu i wpis w księgach ślubów mając datę i nazwiska
Antoni Piotr Kaczanowski ożenił się z Kazimierą Wilczyńską 07.02.1899r. w Kościele w Ostrej Bramie.
Szukam ich przodków, ale skąd zdobyć akt ślubu ww. osób? Czy ktoś wie w jaki sposób znalęźć mogę nr tego aktu i czy mogę gdzieś znaleźć skan tego dokumentu?
Piotr Kaczanowski kawaler 30 lat (rodzice: Wincenty Kaczanowski i Julia z Sinkiewiczów) i Kazimiera Wilczyńska panna 21 lat (rodzice: Ignacy Wilczyński i Joanna z Sinkiewiczów) poniżej link
https://www.familysearch.org/ark:/61903 ... at=1546535
Pozdrawiam
Bożena