Ostrowski, Lachowicz Argentina/Argentyna

Tablica ogłoszeń, pomoc w poszukiwaniu osób i rodzin; Poszukuję NazwiskaMoje konto” - „Moje nazwiska ” ; w tytule tematu proszę napisać "nazwisko i imię" lub "nazwiska i imiona" poszukiwanych osób, rodzin

Moderatorzy: maria.j.nie, elgra, Galinski_Wojciech

Lukaszlac1983

Sympatyk

Ostrowski, Lachowicz Argentina/Argentyna

Post autor: Lukaszlac1983 »

Witam i mam wielką prośbę. Jestem początkujący wiec z góry proszę o wyrozumiałość. Poszukuję informacji o Jadwigi Ostrowskiej z domu Waluś [brak roku] i Władysławy Lachowicz z domu Waluś [brak roku] ur. w Brzostkowie Województwo Świętokrzyskie [dawniej Kieleckie] (zabór rosyjski).Proszę o jak najwięcej informacji.
Jak mam poszukać krewnych czyli dzieci i wnuków, prawnuków. Nie wiem co dalej mam robić??
Proszę mi poszukać czy podać adres strony gdzie znajdę akt zgonu tych osób
Wiem tyle że córka Jadwigi Ostrowskiej z domu Waluś jest Agnieszka Ostrowska była kiedyś w Polsce od dłuższego czasu siedziała więzieniu chyba w Argentynie jest pielęgniarką albo lekarzem, teraz jest z nią porządku.
Jakbym dostał od kogoś adres do kogo pisała to nie wiem czy będę mógł coś napisać do niej i czy do niej dojdzie ta wiadomość, wiem tylko tyle że narazie jeszcze nie ma swojego domu i się ukrywa.
Nie wiem co jeszcze mógłbym więcej napisać od drugiej osoby nie znam żadnych imion i ciężko mi ich znależć

Pozdrawiam
Łukasz
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poszukuję osób, rodzin”