znalazłam na MyHeritage interesujące mnie nazwiska, w związku z tym, jeśli to możliwe, mam prośbę o kontakt lub umożliwienie kontaktu z osobami prowadzącymi interesujące mnie 4 drzewa. Osoby nimi zarządzające to: Krzysztof Lepianka, Urszula Stolarczyk, Marcin Juszko i Robert Urbanek. A chodzi o Salomeę Cudną z d. Gadomską, Kazimierę Stolarczyk z d. Cudną, Janinę Siewierską zd. Tuszyńską i rodzinę Tuszyńskich.
W kręgu moich zainteresowań są przede wszystkim nazwiska z XVIII wieku i wcześniej: Dmowski (gniazdo rodowe Dmochy, Świnary), Kisieliński (Kisielany Żmichy), Lewociuk (Czeremcha), Niemirka (Niemirki), Skolimowski (Skolimów Roguziec).
My Heritage - bardzo proszę o kontakt z Panem Andrzejem Klimowiczem , zarządzającym witryną rodzinną Klimowicz Web Site. Interesuje mnie rodzina Eysymonttów, Abroszkiewiczów i Stawskich . Mamy wspólnych przodków.
bozena212@onet.eu
Proszę o odszyfrowanie dla mnie informacji o Janie Sobczaku, urodzonym w 1893 r. , zmarłym w 1981 r. (pp_114129995 in Witryna rodzinna-drzewo genealogiczne-moi krewni, zarządzana przez Grażyna Hantkiewicz)
W kręgu moich zainteresowań są przede wszystkim nazwiska z XVIII wieku i wcześniej: Dmowski (gniazdo rodowe Dmochy, Świnary), Kisieliński (Kisielany Żmichy), Lewociuk (Czeremcha), Niemirka (Niemirki), Skolimowski (Skolimów Roguziec).
Prosze o pomoc w kontakcie z osobami z My Heritage:
- Juan Pedro Antonio Gente
- Szturmaj Anna
- Marek Porwoł.
Osoby te dodały informacje o poszukiwanych przeze mnie członkach Mojej Rodziny.
Pozdrawiam
Bogusława Stawska-Kaszczyniec
Witam
Proszę o przesłanie prośby o kontakt Tomasz Liebek W Liebek \ pp_159528455 gdyż mamy w swoich drzewach tego samego przodka Adama Liebek
Z góry dziękuje
Pozdrawiam
Małgorzata
znalazłem na stronach MyHaritage dane rodziny Aleksa Szczesny i jego żony Anna Krzyżaniak (brata mojej babci Marianny Szczesny) i nie umiem się skontaktować z Cezarym Bułyka właścicielem strony:
Drzewo Witryna rodzinna / pp 72115321
Drzewo Witryna rodzinna / Moja rodzina Cezary
Prosiłbym w moim imieniu o napisanie do nie go (o ile to możliwe, ja od pół roku nie ma już możliwości korespondencji) listu o treści.
Chciałbym się z kontaktować z Panem ponieważ znalazłem na stronach MyHaritage dane rodziny Aleksa Szczesny i jego żony Anna Krzyżaniak (brata mojej babci Marianny Szczesny). Od 6 lat zbieram mozolnie dane o bracie moje babci Aleksie, który wyjechał na Śląsk z wielkopolskich Kołaczkowic. Mój adres mejlowy (mienkos@tlen.pl) Pozdrawiam Andrzej Mieńko wnuk Marianny Rettig z domu Szczesna urodzona w Oberhausen (Niemcy).
To tyle informacji. Wielkie dzięki za okazaną pomoc.
Andrzej Mieńko.
Gmina Szudziałowo na Podlasiu
Gmina Kobylin i Pępowo w Wielkopolsce
Na Górnym Śląsku szukam w Bujakowie i okolicach
gosia.6806 pisze:Witam
Proszę o przesłanie prośby o kontakt Tomasz Liebek W Liebek \ pp_159528455 gdyż mamy w swoich drzewach tego samego przodka Adama Liebek
Z góry dziękuje
Pozdrawiam
Małgorzata
Do Barbary _R
Bardzo dziękuję za przekazane informacje.
Kontakt: Juan Pedro Antonio Genta - skopiowałam ze strony.
Pozdrawiam
bogda252 pisze:Prosze o pomoc w kontakcie z osobami z My Heritage:
- Juan Pedro Antonio Gente
- Szturmaj Anna
- Marek Porwoł.
Osoby te dodały informacje o poszukiwanych przeze mnie członkach Mojej Rodziny.
Pozdrawiam
Wysłałem wiadomość do Pani Anny Szturmaj i Pana Marka Porwoł.
Trzeciej osoby nie znalazłem.
pozdrawiam
Radek