Pozdrawiam
Małgorzata
Moderatorzy: elgra, maria.j.nie, adamgen

Załatwione!Paweł_Chojnowski pisze:Dzień dobry
Na stronie myheritage znalazłem informacje o mojej prababci Stefanii Klejbuk (zd. Żałoba). Strona jest zarządzana przez Tomasza Wojciechowskiego.
Mam gorącą prośbę przekazanie jemu, jeśli to możliwe mojej wiadomości:
Dzień dobry
Na stronie myheritage znalazłem informacje na temat Stefanii Klejbuk (z domu Żałoba), która figuruje w Pańskim drzewie. Ponieważ zbieram wszystkie informacje o tej rodzinie, prosiłbym o kontakt mailowy. Posiadam dużo informacji na temat przodków jej oraz jej męża Ludwika.
Jestem wnukiem Jadwigi, a mój adres to pcho@interia.eu.
Pozdrawiam Paweł Chojnowski
Żona: Katarzyna Kuncewicz (zd. Radzimińska) ur. HrubieszówA.Michałowski pisze:Witam,
Na Myheritage, jest wymieniony Karol Kuncewicz,który miał córkę Sabinę Waszkiewiczową i syna Adama.Webmasterem tej strony jest p. Katarzyna Glema.Czy mógłbym prosić osoby mające dostęp,o coś więcej w miarę możliwości na temat wymienionych osób,gdyż nie mam całkowitej pewności,że jest to rodzina,która mnie interesuje.
Aleksander.
Należy mieć wykupione konto premium, lub skorzystać z uprzejmości kogoś kto takie konto ma.Romeczka pisze:Witam serdecznie,moje pytanie dotyczy My Heritage,
czy ktos wie jak mozna sie zkontaktowac z innymi "drzewami" ? znalazlam na osoby ktore pasuja do moich poszukiwan
chodzi mi o rodziny JANOWICZ,KURYLOWICZ,zarzadca jednego z nich jest Ryszard Kopanski,
Pozdrawiam.

Dziekuje za info gdzie mam szukac; tylko ja czytam i czytam i zadnejpiotr_nojszewski pisze:To sa dane z FS.
Mozes sprawdzić naocznie.
https://familysearch.org/pal:/MM9.3.1/T ... age-viewer
Dziekuje,juz znalazlam te KarolkeRomeczka pisze:Dziekuje za info gdzie mam szukac; tylko ja czytam i czytam i zadnejpiotr_nojszewski pisze:To sa dane z FS.
Mozes sprawdzić naocznie.
https://familysearch.org/pal:/MM9.3.1/T ... age-viewer
Karoliny Kurylowicz znalezc niemoge,w spisie zmarlych w 1940 tez jej
nie ma,panie Piotrze moze widzi pan nr.strony? pozdrawiam,R.