Czarnowski
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
Re: Czarnowscy z Mościsk
Witam po dłuższej przerwie
Zwracam sie z prosbą i zapytaniem jak wspomniałam w.w. wątkach poszukuję potomków Czarnowskich z Mościsk.
Moje pytanie dotyczy ziem i majatku jaki tam pozostał. Z informacji wiem ze pradziadkowie Czarnowscy i stryjowie posiadali duze majatki ziemskie w Mościskach.Jak mogę dotrzec do jakichkolwiek info lub ksiag wieczystych. Ciekawi mnie co sie stało z majatkiem i cła resztą jaka została?
Bede wdzieczna za info
Pozdr Agnieszka.
Zwracam sie z prosbą i zapytaniem jak wspomniałam w.w. wątkach poszukuję potomków Czarnowskich z Mościsk.
Moje pytanie dotyczy ziem i majatku jaki tam pozostał. Z informacji wiem ze pradziadkowie Czarnowscy i stryjowie posiadali duze majatki ziemskie w Mościskach.Jak mogę dotrzec do jakichkolwiek info lub ksiag wieczystych. Ciekawi mnie co sie stało z majatkiem i cła resztą jaka została?
Bede wdzieczna za info
Pozdr Agnieszka.
Re: Czarnowscy z Mościsk
Witam
Ponawiam swoją prosbę w.w. watku.
Pozdr Agnieszka.
Ponawiam swoją prosbę w.w. watku.
Pozdr Agnieszka.
-
Łukowski_Jakub
Poszukuję Czarnowski Henryk
Witam
Nazywam się Kuba jestem spokrewniony z Czarnowskimi. Ostatnio dopiero dokopałem się do aktów i teraz już wiem co i jak. Jestem również na stronie myheritage.com i widziałem, że zaglądała Pani na moją stronę tak jak i ja na Pani
Chciałbym się skontaktować, ale ani na my heritage ani tutaj nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości więć piszę tutaj.
Pozdrawiam
Nazywam się Kuba jestem spokrewniony z Czarnowskimi. Ostatnio dopiero dokopałem się do aktów i teraz już wiem co i jak. Jestem również na stronie myheritage.com i widziałem, że zaglądała Pani na moją stronę tak jak i ja na Pani
Chciałbym się skontaktować, ale ani na my heritage ani tutaj nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości więć piszę tutaj.
Pozdrawiam
Poszukuję Czarnowski Henryk
Witam
Mysle ze najlepiej byłaby droga mailowa, kogo dokładnie Pan szuka?
Pozdr Agnieszka.
Pozdr Agnieszka.
Re: Poszukuję Czarnowski Henryk
algaa pisze:Witam
Czy chodzi o Henryka Czarnowskiego?
Pozdr Agnieszka.
-
Łukowski_Jakub
Witam
Szukam kontaktu z Panią
Bo widzę, że Pani szuka kontaktu z krewnymi czarnowskich i ja takowym jestem
Osobiście jestem z lini Wacława Czarnowskiego syna Stanisława i Zofi.
Jeżeli miałaby Pani chęć się skontaktować to mój mail to qlukowski@o2.pl
Pozdrawiam
Szukam kontaktu z Panią
Bo widzę, że Pani szuka kontaktu z krewnymi czarnowskich i ja takowym jestem
Osobiście jestem z lini Wacława Czarnowskiego syna Stanisława i Zofi.
Jeżeli miałaby Pani chęć się skontaktować to mój mail to qlukowski@o2.pl
Pozdrawiam
Witam wysłalam wiadomośc na maila:-) Mam nadzieję ze doszedł.
Pozdr Agnieszka.
Pozdr Agnieszka.
Poszukuję informacji o Czarnowskich z Saliwonek, krewnych Marii ur. 8 VI1 873r w Saliwonkach gub.kijowska, córki Emilii i Antoniego, żony Józefa Biesiadowskiego.
Wiem, że krewni mieszkali w Warszawie. W grobowcu Czarnowskich na Powązkach pochowany jest mój krewny Jan Nestrypke - zginął w Powstaniu Warszawskim.
Wiem, że krewni mieszkali w Warszawie. W grobowcu Czarnowskich na Powązkach pochowany jest mój krewny Jan Nestrypke - zginął w Powstaniu Warszawskim.
Witam
Moi Czarnowscy mieszkali w Warszawie ,ale pochodzil z Mościsk. Niestety nic mi nie wiadomo o Czarnowskich z Sawolinek.
By może jestesmy spokrewnieni, nalezałoby to ustali
?
Tymczasem pozdr Agnieszka.
Moi Czarnowscy mieszkali w Warszawie ,ale pochodzil z Mościsk. Niestety nic mi nie wiadomo o Czarnowskich z Sawolinek.
By może jestesmy spokrewnieni, nalezałoby to ustali
Tymczasem pozdr Agnieszka.
-
Wojnowska_Beata