Prośba o .. MyHeritage ... cz.1
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie, adamgen
Wysłałem wiadomość do Pani Anny Szturmaj i Pana Marka Porwoł.bogda252 pisze:Prosze o pomoc w kontakcie z osobami z My Heritage:
- Juan Pedro Antonio Gente
- Szturmaj Anna
- Marek Porwoł.
Osoby te dodały informacje o poszukiwanych przeze mnie członkach Mojej Rodziny.
Pozdrawiam
Bogusława Stawska-Kaszczyniec
Trzeciej osoby nie znalazłem.
pozdrawiam
Radek
Radku - bardzo dziekuję.
A może ma ktoś dostęp do Anestry.com? Są tam dane mojej rodziny- Kaszczyniec Kaszczynec.
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse. ... hc=20&fh=0
Bardzo dziękuję
A może ma ktoś dostęp do Anestry.com? Są tam dane mojej rodziny- Kaszczyniec Kaszczynec.
http://search.ancestry.com/cgi-bin/sse. ... hc=20&fh=0
Bardzo dziękuję
- gosia.6806

- A.Michałowski

Kuncewicz
Witam,
Na Myheritage, jest wymieniony Karol Kuncewicz,który miał córkę Sabinę Waszkiewiczową i syna Adama.Webmasterem tej strony jest p. Katarzyna Glema.Czy mógłbym prosić osoby mające dostęp,o coś więcej w miarę możliwości na temat wymienionych osób,gdyż nie mam całkowitej pewności,że jest to rodzina,która mnie interesuje.
Aleksander.
Na Myheritage, jest wymieniony Karol Kuncewicz,który miał córkę Sabinę Waszkiewiczową i syna Adama.Webmasterem tej strony jest p. Katarzyna Glema.Czy mógłbym prosić osoby mające dostęp,o coś więcej w miarę możliwości na temat wymienionych osób,gdyż nie mam całkowitej pewności,że jest to rodzina,która mnie interesuje.
Aleksander.
-
wajda_iwona
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dęb
Witam,
Ja również potrzebuję kontaktu z zarządzającym drzewem na my heritage:
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński.
Mamy wspólnych przodków w swoim drzewie genealogicznym i chciałabym się wymienić informacjami. Chodzi m. in. o nazwiska Kowalczyk i Ścibura. O ile to możliwe będę wdzięczna
Z poważaniem
Iwona Żuk
Ja również potrzebuję kontaktu z zarządzającym drzewem na my heritage:
D in Nasi ,Bliscy,Znajomi,Krewni, zarządzana przez Roman Dębiński.
Mamy wspólnych przodków w swoim drzewie genealogicznym i chciałabym się wymienić informacjami. Chodzi m. in. o nazwiska Kowalczyk i Ścibura. O ile to możliwe będę wdzięczna
Z poważaniem
Iwona Żuk
- Paweł_Chojnowski

Dzień dobry
Na stronie myheritage znalazłem informacje o mojej prababci Stefanii Klejbuk (zd. Żałoba). Strona jest zarządzana przez Tomasza Wojciechowskiego.
Mam gorącą prośbę przekazanie jemu, jeśli to możliwe mojej wiadomości:
Dzień dobry
Na stronie myheritage znalazłem informacje na temat Stefanii Klejbuk (z domu Żałoba), która figuruje w Pańskim drzewie. Ponieważ zbieram wszystkie informacje o tej rodzinie, prosiłbym o kontakt mailowy. Posiadam dużo informacji na temat przodków jej oraz jej męża Ludwika.
Jestem wnukiem Jadwigi, a mój adres to pcho@interia.eu.
Pozdrawiam Paweł Chojnowski
Na stronie myheritage znalazłem informacje o mojej prababci Stefanii Klejbuk (zd. Żałoba). Strona jest zarządzana przez Tomasza Wojciechowskiego.
Dzień dobry
Na stronie myheritage znalazłem informacje na temat Stefanii Klejbuk (z domu Żałoba), która figuruje w Pańskim drzewie. Ponieważ zbieram wszystkie informacje o tej rodzinie, prosiłbym o kontakt mailowy. Posiadam dużo informacji na temat przodków jej oraz jej męża Ludwika.
Załatwione!Paweł_Chojnowski pisze:Dzień dobry
Dzień dobry
"Przekazuję wiadomość od użytkownika portalu genealodzy.pl Paweł Chojnowski.
"Dzień dobry
Pozdrawiam Paweł Chojnowski"
Pozdrawiam
Mateusz Różycki"
Mateusz Różycki
Żona: Katarzyna Kuncewicz (zd. Radzimińska) ur. HrubieszówA.Michałowski pisze:Witam,
Aleksander.
Mąż Karol Kuncewicz (ślub: 1855 Hrubieszów)
Dzieci:
Sabina Salomea Waszkiewicz (zd. Kuncewicz)
1870 - 1928
Jadwiga Podbielski (zd. Kuncewicz)
Maria Malczewska (zd. Kuncewicz)
Adam Konstanty Kuncewicz
Ernest Kuncewicz
Antonina Kudrewicz (zd. Kuncewicz) ? - 1941
Aurelia Kurowicz (zd. Kuncewicz)
Proszę podać email to przekażę wiadomość od pana Pani Katarzynie Glema, w celu skontaktowania się z Panem będziecie mogli wymienić się informacjami.
Pozdrawiam
Mateusz Różycki
Witam serdecznie,moje pytanie dotyczy My Heritage,
czy ktos wie jak mozna sie zkontaktowac z innymi "drzewami" ? znalazlam na osoby ktore pasuja do moich poszukiwan
chodzi mi o rodziny JANOWICZ,KURYLOWICZ,GIECZEWSKI,zarzadca jednego z nich jest Ryszard Kopanski,
Pozdrawiam.
czy ktos wie jak mozna sie zkontaktowac z innymi "drzewami" ? znalazlam na osoby ktore pasuja do moich poszukiwan
chodzi mi o rodziny JANOWICZ,KURYLOWICZ,GIECZEWSKI,zarzadca jednego z nich jest Ryszard Kopanski,
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw 24 lip 2014, 12:48 przez Romeczka, łącznie zmieniany 1 raz.
Należy mieć wykupione konto premium, lub skorzystać z uprzejmości kogoś kto takie konto ma.Romeczka pisze:Witam serdecznie,moje pytanie dotyczy My Heritage,
chodzi mi o rodziny JANOWICZ,KURYLOWICZ,zarzadca jednego z nich jest Ryszard Kopanski,
Pozdrawiam.
Proszę napisać wiadomość jaką chce się przekazać i komu ma być przekazana, a może ktoś odnajdzie wskazane osoby i przekaże wiadomość.
W wiadomości najlepiej zawrzeć jest adres kontaktowy email.
Pozdrawiam
Mateusz Różycki
- Paweł_Chojnowski

Na My Heritage jest umieszczone swiadectwo urodzin(?) Karolina Kurylowicz prosilabym zeby ktos zagladna i sprawdzil czy rodzicami
byli Gieczewscy,(to by byli moi pradziadkowie) jako zarzadca jest tylko podane :Polska/Lublin/Ksiegi metrykalne Kosciola Rzymskokatolickiego 1784-1964.
Pozdrawiam i dziekuje.
byli Gieczewscy,(to by byli moi pradziadkowie) jako zarzadca jest tylko podane :Polska/Lublin/Ksiegi metrykalne Kosciola Rzymskokatolickiego 1784-1964.
Pozdrawiam i dziekuje.
- piotr_nojszewski

- Kontakt:
- A.Michałowski

Dziekuje za info gdzie mam szukac; tylko ja czytam i czytam i zadnejpiotr_nojszewski pisze:To sa dane z FS.
Mozes sprawdzić naocznie.
https://familysearch.org/pal:/MM9.3.1/T ... age-viewer
Karoliny Kurylowicz znalezc niemoge,w spisie zmarlych w 1940 tez jej
nie ma,panie Piotrze moze widzi pan nr.strony? pozdrawiam,R.