Zazdroszczę w dobrym słowa znaczeniu pięknych starych zdjęć, a jeszcze zbiorowych. Ja muszę się namęczyć, żeby coś fajnego odszukać. Ostatnio udało mi się uzyskać zdjęcie mojej prababci. Z tym wiąże się moja prośba. Bardzo proszę o ile jest to możliwe o retusz załączonego zdjęcia. Chodzi mi o likwidację plam na sukience i na tle. Co do reszty, to wiem, że bardzo dużo pracy trzeba włożyć, żeby uzupełnić braki, więc niech tak już zostanie. Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam
Olimpia
Ostatnio zmieniony pn 17 lis 2014, 17:11 przez Edmunda, łącznie zmieniany 1 raz.
Oferuję pomoc w j. czeskim /pw/
Poszukuję aktu ur.Szczepan Stefan Dąbrowski ur. ok 1794-1803 Ujazd? Tur? Syn Piotra i Wiktorii.Akt ur : Maryanna Szczepanski ur.1813 -14 Znalazłam ich akt ślubu nr. 10
Łęczyca 10 II 1829
Olimpia, Twoja kopia zdjęcia jest maleńka. Trochę powiekszyłam skan, jednak danych utraconych przez zbyt małą rozdzielczość skanowania nie można przywrócić .
Ostatnio zmieniony sob 04 paź 2014, 19:37 przez Edmunda, łącznie zmieniany 1 raz.
Oferuję pomoc w j. czeskim /pw/
Poszukuję aktu ur.Szczepan Stefan Dąbrowski ur. ok 1794-1803 Ujazd? Tur? Syn Piotra i Wiktorii.Akt ur : Maryanna Szczepanski ur.1813 -14 Znalazłam ich akt ślubu nr. 10
Łęczyca 10 II 1829
Straciłam już nadzieję,że ktoś pomoże uratować zdjęcie mojej prababci. Pani Małgorzato bardzo, ale to bardzo
dziękuję.Widzę ,że wiele pracy i czasu pani poświęciła. Zdjęcie jest piękne!
Serdecznie pozdrawiam.
Olimpia