"Tak było. Niedemokratyczne wspomnienia Eustachego Sapi

Pomoc w poszukiwaniu publikacji, których nie ma w Bibliotece cyfrowej w Katalogu linków w bazie Nasze książki ; rozmowy o książkach ; Biblioteczka genealoga

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Awatar użytkownika
Queenmagic

Sympatyk

Post autor: Queenmagic »

Witam!

Poszukuję książki jak w tytule postu: "Tak było. Niedemokratyczne wspomnienia Eustachego Sapiehy" wydanej przez Safari Poland. Z tego co zdążyłam się zorientować, książka jest trudna do zdobycia, nie ma jej w księgarniach internetowych ( ja bynajmniej nie znalazłam) Licytuję ją teraz na Allegro, ale walczę ostro z innym użytkownikiem i nie wiem jak się ta aukcja skończy, bo książka jest jedna na Allegro, a poprzednia została zlicytowana za 80 zł. Jak dla mnie trochę sporo za książkę. Zależy mi na jej kupnie, ponieważ książę Eustachy Sapieha, wspomina na kartach tej książki brata mojego pradziadka, który był pracownikiem (strażnikiem łowieckim) w majątku jego ojca w Spuszy na Kresach.

Pozdrawiam
Daria Wilczyńska-Zięba
Pawel_Jurewicz

Sympatyk
Nowicjusz

Post autor: Pawel_Jurewicz »

Jeszcze w zeszłym roku widziałem ja w MPIKu w Warszawie, nie pamietam już którym. Jesli chodzi o konkretny fragment to mogę przesłać.
Paweł Jurewicz
Awatar użytkownika
Queenmagic

Sympatyk

Post autor: Queenmagic »

Witam!
W tym właśnie problem, że nie wiem ile takich fragmentów z moim krewnym tam jest. Ja trafiłam na jeden obszerny na stronie internetowej poświęconej myślistwu, ale żeby się zorientować co jeszcze tam jest, muszę książkę po prostu przeczytać. Poza tym żyje córka tej osoby i chciałabym jej pokazać, że syn pracodawcy jej ojca wspomina go w swojej biografii (chciałabym pokazać jej tę książkę)

Pozdrawiam
Daria Wilczyńska-Zięba
ODPOWIEDZ

Wróć do „Książki, Biblioteki”