Szukałam tego Pana na różnych portalach społecznościowych lecz niestety nigdzie nie udało mi się go znaleźć aby móc się z nim skontaktować. W drzewie tej osoby jest prawdopodobnie moja prababka Zofia Piotrowska data urodzin się zgadza.
Szukałam tego Pana na różnych portalach społecznościowych lecz niestety nigdzie nie udało mi się go znaleźć aby móc się z nim skontaktować. W drzewie tej osoby jest prawdopodobnie moja prababka Zofia Piotrowska data urodzin się zgadza.
Kromplewski_Franciszek pisze:Witam Bardzo serdecznie
Prosze życzliwa osobę o pomoc w nawiązaniu kontaktu z administratorem witryny: http://www.myheritage.pl/member-3677079 ... C5%82upski Prowadzoną przez Mariana Słupskiego Moj adres: rkornecki[małpa]wp.pl
Panie Franciszku,
na PW wysyłam Panu e-mail do p.Mariana Słupskiego
pozdrawiam
Barbara
Panie Franciszku,
cieszę się,że mogłam pomóc. Na spotkaniu genealogów niestety nie byłam,chociaż mam do Brzegu blisko,bo ok 40 km. Uznałam,że jest to spotkanie dla osób,które są bardziej obeznane z tematem niż ja. Dopiero od niedawna zgłębiam tajniki genealogii.
pozdrawiam
Barbara
Dobry wieczór.
Proszę o odczyt danych z MYHeritage . Roman Gruszka urodzony 1919 rok , zmarły w 1954 roku . Drzewo genealogiczne - Ela Faf in Fafińska zarządzane przez Elżbitę Falińską . Będę też wdzięczna za kontakt.
Bożena - bozena212 małpa onet.eu
Drzewa genealogiczne MyHeritage
Ela Faf in Fafińska, zarządzana przez Elżbieta Fafińska
Urodziny: 28 paź 1919 - Warszawa, Polska
Śmierć: 1 gru 1954 - Warszawa, Polska
Żona: Anna Gruszka
Dzieci: Zbigniew Gruszka, Ewa Szewczyk Kowalewska, <Prywatne> Kaczmarek Bienias Bartosiewicz
heram pisze:Witam
Bardzo proszę o pomoc w skontaktowaniu mnie z panią Henryką Murawską, która zarządza witryną myheritage pp_140501403. Ma ona w swoim drzewie wiele osób, które sa również moimi przodkami. Chciałabym wymienic się z nią wiadomościami. Z góry bardzo dziękuję. Podaję adres mailowy: heram@op.pl
Pozdrawiam serdecznie.
Ja również poproszę o kontakt z Panią Henryką. Nie posiadam płatnego konta premium na myheritage.pl i nie mogę przesłać osobiscie wiadomości.
Mój email: marorl1@poczta.onet.pl
Dobry wieczór. Moja ogromna prośba:
Proszę o odczyt danych z MYHeritage . Marianna Walisiak (z d. Brzostowska) . Drzewa genealogiczne MyHeritage
LuźneWalisy in Kołodziej, zarządzana przez Piast Kołodziej.
Proszę tez o kontakt.
lilakom@poczta.onet.pl
lila pisze:Dobry wieczór. Moja ogromna prośba:
Proszę o odczyt danych z MYHeritage . Marianna Walisiak (z d. Brzostowska) . Drzewa genealogiczne MyHeritage
LuźneWalisy in Kołodziej, zarządzana przez Piast Kołodziej.
Proszę tez o kontakt.
lilakom@poczta.onet.pl
Marianna Walisiak, mąż Jan Walisiak, data ślubu 24 lis 1833 Byczyna
Druga żona Jana - Katarzyna Walisiak (zd. Michalak) rok ślubu 1839 Poddębice
Rodzice Jana:
Wojciech Walisiak
Konstancja Walisiak (zd. Fidoruk)