Posiadam akta metrykalne parafii Repla 1802-1818

Tematy o kresach, w tym: Baza Miejscowości Kresowych oraz Biblioteka zasobów kresowych strona Biblioteka kresowa

Moderatorzy: elgra, maria.j.nie

Awatar użytkownika
vnukinga

Sympatyk
Nowicjusz

Posiadam akta metrykalne parafii Repla 1802-1818

Post autor: vnukinga »

Witam kochani,

Pragne poinformowac, ze jestem w posiadaniu akt metrykalnych parafii Repla, powiat (oblast) wolkowyski z lat 1802-1818.
Oferuje sie pomoc kazdemu kto rowniez szuka informacji z tamtej parafii. Nie posiadam niestety dostepu do akt pozniejszych (a strasznie bym chciala!), ktore znajduja sie w Wilnie a nie sa dostepne przez FS. Zamowilam mikrofilm z wyzej wspomnainymi aktami z FS i jestem w trakcie jego indeksacji. W niedalekiej przyszlosci powinnam rowniez dostac akta Repli z lat 1798-1802; akta z Wielkich Ejsymontow, obwod grodzienski (lata 1802-1818), oraz akta parafii Szydlowicze, obwod wolkowyski (1797-1818).
Wiem jak trudno dostac jakiekolwiek informacje na temat akt z parafii dawnej archidiecezji wilenskiej, (tereny dzisiejszej Bialorusi) i bardzo sie ciesze, ze bylam w stanie miec wglad chociaz we wczesne lata.
Piszcie kochani jesli moge Wam pomoc w odszukaniu przodkow, ktorzy zamieszkiwali w parafii Repla.. Zrobie to z wielka przyjemnoscia!

Pozdrawiam serdecznie!
:)

Kinga Vnuk
ODPOWIEDZ

Wróć do „Genealogia kresowa”