Cmentarz farny w Białymstoku. Historia, indeks pochowanych.
Moderatorzy: elgra, Galinski_Wojciech, maria.j.nie
[quote="Mścibor"]Witam wszystkich! Bardzo proszę o sprawdzenie miejsca pochówku mojego prapradziadka, ppor. Powstania Styczniowego - Józefa Lewitta.[/quote]
Proszę o podanie przynajmniej przybliżonego roku śmierci, z uwagi na układ ksiązki w innym przypadku trzeba szukać ponad 100 razy nazwiska.
Proszę o podanie przynajmniej przybliżonego roku śmierci, z uwagi na układ ksiązki w innym przypadku trzeba szukać ponad 100 razy nazwiska.
Pozdrawiam
Jurek Hykiel
Jurek Hykiel
Mściborze
no i znalazłem pochowany w kwaterze 13 w październiku 1930, błędnie zanotowany przez grabarza jako Józef Lewit jest jeszcze Lewito Czesław kw13 w czerwcu 1948 może znowu błąd a grób ten sam trzeba sprawdzić na cmentarzu i Lewito Walerian też kw 13 kwiecień1951 wreszcie to czego szukałem Lewitt Aleksandra tez kw 13 luty 1954. Może są następne ale juz mi się nie chce. Na koniec trafiłem jeszcze Lewito Henryk tez kw 13 zmarły październik 1963. Czy masz szanse szukać sam grobu?
no i znalazłem pochowany w kwaterze 13 w październiku 1930, błędnie zanotowany przez grabarza jako Józef Lewit jest jeszcze Lewito Czesław kw13 w czerwcu 1948 może znowu błąd a grób ten sam trzeba sprawdzić na cmentarzu i Lewito Walerian też kw 13 kwiecień1951 wreszcie to czego szukałem Lewitt Aleksandra tez kw 13 luty 1954. Może są następne ale juz mi się nie chce. Na koniec trafiłem jeszcze Lewito Henryk tez kw 13 zmarły październik 1963. Czy masz szanse szukać sam grobu?
Pozdrawiam
Jurek Hykiel
Jurek Hykiel
Cmentarz farny w Białymstoku. Historia. Indeks pochowanych
Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc w znalezieniu grobu Bronisława Adamów-Bielkowicz ur.1871, zm.7.12.1922r.
Pozdrawiam, Weronika
Pozdrawiam, Weronika
- maria.j.nie

Witam
W cmentarnym spisie pochówków poz. 791
Bronisław Adamow pochowany w grudniu (XII) 1922 r.; kwartał 24
Pytania można też kierować do Pana Józefa T. Sosnowskiego autora książki na adres info(at)cmentarzfarny.pl .
Plan Cmentarza Rzymskokatolickiej Parafii Wniebowzięcia NMP

Pozdrawiam serdecznie Maria
W cmentarnym spisie pochówków poz. 791
Bronisław Adamow pochowany w grudniu (XII) 1922 r.; kwartał 24
Pytania można też kierować do Pana Józefa T. Sosnowskiego autora książki na adres info(at)cmentarzfarny.pl .
Plan Cmentarza Rzymskokatolickiej Parafii Wniebowzięcia NMP

Pozdrawiam serdecznie Maria
-
Zawistowski_Adam

- maria.j.nie

-
Zawistowski_Adam

-
Zawistowski_Adam

-
Zawistowski_Adam